Martinsk Odesláno 5. prosinec 2014 Odesláno 5. prosinec 2014 Chcalani, a predná náprava vám nebúcha ?? Citovat
Veverka Odesláno 5. prosinec 2014 Odesláno 5. prosinec 2014 (upraveno) Asi by neměla, ale někomu třeba bouchá... Upraveno 5. prosinec 2014 uživatelem Veverka Citovat
martinecondrej Odesláno 6. prosinec 2014 Odesláno 6. prosinec 2014 nebouchá nic, jen je víc slyšet. Citovat
Návštěvník Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 (upraveno) Tak a prva porucha vypisalo mi, ze automaticka park. brzda ma poruchu. Nasledne sa deaktivovalo ABS a ESP. S vozidlom som dosiel v pohode, po kratkom parkovani bolo vsetko OK a poruchu uz nehlasilo. Odvtedy som presiel 50 km a zatial jazdi. Volal som asistencnu sluzbu co s tym,....odpoved: "navstivit servis" .....tak som obvolal servisy v okoli do 100 km a vsetky mi dali termin az na konci tyzdna :-( Super, ze? Upraveno 8. prosinec 2014 uživatelem Návštěvník Citovat
Dodo1976 Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Noooo tak to je na posr....! A proč nezajedeš tam kde jsi to koupil? Citovat
Návštěvník Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 (upraveno) Nemaju volny termin na diagnostiku. Kto mal podobnu hlasku? Od vcera sa to druhykrat neobjavilo a auto jazdi v pohode. Upraveno 9. prosinec 2014 uživatelem Návštěvník Citovat
Dodo1976 Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Hele já nevím, ale napíchnou to a do pár vteřin to zjistí.... Být Tebou tak tam zajedu a neodjedu bez hotové DIA Citovat
fanyt Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Ahoj pánové, mám dotaz ohledně rádia. Nejde mi vypnout žádným způsobem uvedeným v už. manuálu. Neměl někdo taky podobný problém. Citovat
P607Olda Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Neuvádíš r.v. Rádio se vypíná stlačením knoflíku hlasitosti na rádiu. Pokud to nejde, tak diagnostika, případně reset. Citovat
Padre Odesláno 10. prosinec 2014 Odesláno 10. prosinec 2014 K rádiu: není vedle štěrbiny na CD vlevo vypínač audia? Já to používám běžně pro vypnutí přehrávání čehokoliv. Citovat
Maroš 1975 Odesláno 10. prosinec 2014 Odesláno 10. prosinec 2014 Ahojte, neviete mi niekto trochu poradiť so správou na displayi? Po naštartovaní sa mi tam zobrazí "active economy mode". Možno som si to do teraz len nevšimol, ale neviem v návode nič k tomu nájsť, len časti o ekonomickej jazde. Citovat
Mojo2 Odesláno 10. prosinec 2014 Odesláno 10. prosinec 2014 hláška economy mode se objevuje po tom, co ti auto do tohoto stavuj "spadlo". To se děje např. když vypneš motor a necháš hrát rádio, či třeba svítit světýlko. Po určité době se vypne napájení a je to v economy modu. Pokud by se ti to tam objevovalo po každém nastartování i po delší jízdě, tak na diagnostiku Citovat
Mojo2 Odesláno 10. prosinec 2014 Odesláno 10. prosinec 2014 nerad bych předbíhal, ale pravděpodobně se mi podařilo vyřešit problém s drnčící zadní sedačkou co jsem tu dříve zmiňoval. Uvidíme až zítra ověřím jízdou. Každopádně jsem to dnes zkoušel opět najít a přišel jsem na to, že to nejspíše dělá zámek mechanizmu posouvání sedačky, nezapadne a drnčí. Když jsem náhodou zatáhl za bovden, tak zámek zapadl a při bouchání do sedačky to již nedrnčí. Má to ale za následek, že sedadlo nejde posouvat na základě ovládání ve předu pod sedákem. Pokud sklopím opěradlo, tak jde sedačka posouvat, po vrácení do původní polohy jde posouvat i ovládáním pod sedákem, ale zámek není plně zapadlej a drnčí. Citovat
Maroš 1975 Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Mojo2 ďakujem za info. Nevšimol som si to do teraz, tak to odsledujem, lebo som 1,5 mesiaca po serviske a vozítko šlape zatiaľ ako hodinky Citovat
fanyt Odesláno 12. prosinec 2014 Odesláno 12. prosinec 2014 K rádiu: není vedle štěrbiny na CD vlevo vypínač audia? Já to používám běžně pro vypnutí přehrávání čehokoliv. Funguje pouze funkce Mute. Ať je nastartováno nebo ne. Citace z návodu: Motor vypnutý – Krátké stisknutí: zapnutí/vypnutí. – Dlouhé stisknutí: pauza přehrávání CD, vypnutí zvuku (mute) pro rádio. Motor v chodu – Krátké stisknutí: pauza přehrávání CD, vypnutí zvuku (mute) pro rádio. – Dlouhé stisknutí: resetování systému Po dlouhém stisknutí se rádio resetuje, ale to je asi tak všechno. Citovat
Mojo2 Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 dnes se mi stala nekolikrat chyba s tempomatem. Mel jsem nastavenou rychlost a tempomat sel napr. po brzdeni do pauzy. Pote jsem zmacknul celni tlacitko, aby presel z pauzy a auto zacalo zrychlovat, ale jen chvilicku, pote tempomat spadnul opet do pauzy. Nikde zadna chybova hlaska nebo neco podobneho. Jinak funguje normalne. Napad co by to mohlo delat? Citovat
Mojo2 Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 nezavisle na rychlosti, jednou tam bylo tusim 97 km/h a pak 135 km/h Citovat
martinecondrej Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 mě se párkrát stalo, že se tempomat sám vypnul (pauza) po přejetí větších nerovností na silnici. Je to myslím nějaká ochrana při nehodě. Stalo si mi to u peugeotu i u škodovky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.