tomypson Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 já vím, ale v zájmu mého obličeje a předního skla radši manuál Citovat
P607Olda Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Nerozumím. Automaty používá celá Amerika a jezdí jich dost i v Evropě, mají snad nějaké nevýhody nebo zrady? Citovat
ozzy1 Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 P607Olda,moje zkušenost s 2-tronic je,že klidně ve 120 i 130 si to podřadilo až na trojku.Nemáš s tím nějakou zkušenost?A to nemluvím o podřazování při dojezdu ke křizovatce. Citovat
tomypson Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 Nerozumím. Automaty používá celá Amerika a jezdí jich dost i v Evropě, mají snad nějaké nevýhody nebo zrady? nemám proti nim nic. problém je ve spojce mezi volantem a pedály, jsem zkrátka konzervativní. Chci mít nad řazením kontrolu. Je to o zvyku. Možná to příští už bude v automatu. Citovat
P607Olda Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 ozzy1: nemám špatnou zkušenost. Výhody převažují nad nevýhodou asi 99 ku 1. Řadí plynule, nahoru i dolů, bez cukání. Zatím mi nikdy neudělal \"nečekanou\" nebo \"nežádanou\" situaci. Jediná nevýhoda je, že při předjíždění nesmíš dát bezhlavě plný plyn. Podrobnosti zde: To se musí umět. Předjíždět můžeš dvěma způsoby: - včas si pádlem podřadíš, převodovka pak nejméně 10 sekund drží ten podřazený kvalt - mezitím samozřejmě přidáš, takže ten podřazený kvalt je tam tak akorát, motor točí nad 2000 - anebo jsi už předtím tak \"zdravě\" zrychloval, takže je tam např. 4-ka a turbo jede, přišlápneš mírně a motor zrychluje velmi silně, ale neřadí Pokud šlápneš naplno bez rozmyslu, tak bude řadit o jeden až dva stupně dolů, čímž se ztrácí čas. [upravil dne 14.3.2012 21:03 od P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 20. duben 2012 Odesláno 20. duben 2012 tomypson: půjč si auto a vyzkoušej. Nad řazením máš kontrolu, když zařadíš M (manuál), tehdy můžeš řadit řadící pákou anebo snadněji pádlem prstem, aniž sundáš ruku z volantu. Ale automat se chová dobře, není potřeba korigovat. Citovat
elton Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Kdepak jste všichni? Nějak to tu umřelo:o Nikdo nemá na svém mazlíčkovy něco nového? Citovat
radek76 Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Já mám novej škrábanec - z boku na levým zadním světle Citovat
ozzy1 Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 a já taky, od kokota z parkoviště u obch. centra.:bacha:bacha Citovat
robozv Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Chalani sucitim s vami za prve 4mesiace co som mal auto mam preliacene kufrove dvere, skrabanec na vodicovych dverach a uz mam aj striekany zadny blatnik, narazdnik a menene zadne svetlo takze super:grr Citovat
ozzy1 Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Lidi jsou prostě dobytek.Né vždy se dá zaparkovat co nejdál kam to nikdo nedává aby nebyl daleko od vozíků. Citovat
Guest Tury14 Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 To nic, mě auto ženuška škrábla při vjíždění do brány, zchytal to pravý blatník......takže i lidé z vlastních řad jsou nebezpeční...:-D Citovat
Leftfield Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Vždy sa mi to nepáčilo, ale s takýmto veľkým autom už v takýchto prípadoch, keď nie je voľné miesto ďaleko od davu, parkujem ako k***t cez dva boxy a je pokoj, bohužiaľ už sa mi nechce tie škrabance stále opravovať. Citovat
zooloo Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Zdravim vas, ri dni mi trvalo preliezt cele toto forum a vyhladat vsetky info o Peugeote 5008. Vazne uvazujem nad kupou tohto auta, do teraz som majitelom Skoda Octavia, ktora uz ma 11 rokov, ale nemozem na svojho \"Ferda\" povedat krive slovo a tu je moj problem, zatial som bol s nim spokojny, ale odkedy mam maleho syna, autosedacku a v kufri prevazam kocik, tak by sa hodilo MPV. A uprimne potreboval by som poradit. Vecna tema presklena strecha na tomto fore. Pekna vec, dokazem si ju na aute predstavit, ale ju aj ozeliet. Trosku sa bojim, ci by s nou neboli casom problemy, zatekanie, servo na otvarania zatvaranie. AKe mate skusenosti. Su s nou nejake problemy. Dalej sa neviem rozhodnut 16 alebo 17 palcove kolesa? V com je rozdiel. Chcel by som strednu vybavu a tam sa davaju ako standard 16. stacia? alebo k comu je dobre mat vacsie kolesa, nikdy som sa tym nezaoberal, takze sa v tom ani nevyznam. A viem mi niekto odpovedat kto si kupil auto v tomto roku ako je to teraz s tym ostrekovanim celeneho skla a kratsieho stieraca na strane spolujazdca? Velka vdaka Z Citovat
ozzy1 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Hele vše je relativní.Spokojený s oktávkou jsi asi právě proto,že je 11 let stará i lepší antikoro úprava.S novýmy motory byly z počátku problémy s praskáním hlad.Myšleno u 2,0 TDi. Teď k pažoutům.5008 je velice povedené auto.Panorama je pevná,má ale elektrickou roletku.Spousta místa,pohodlí za velice rozumný peníz. Nekupuj sedmi místnou verzi.Dle mého jsou to vyhozené peníze.To radši zainvestuj do výbavy.Kola 16\" jsou tak akorát.17\" jsou na naše silnice hodně na hraně a auto je poté dost tvrdé.Alespoň to je můj poznatek z dvojkové Laguny. S 5008 chybu neuděláš. Citovat
zooloo Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 dakujem. samozrejme 5 miestnu verziu toto je moja konfiguracia: 5008 MPV ACTIVE 2.0 HDi 150 k FAP ČERVENÁ PERLEŤOVÁ BABYLON LÁTKA TRAMONTANE Pack HiFi JBL Alarm + superuzamykanie a nad tymto vaham, predsa len dalsie navysenie ceny Presklenná panoramatická strecha s elektricky nastaviteľnou clonou Vyhrievané predné sedadlá, bedrové nastavenie sedadla vodiča (Nie pre poťah 4JFR/9RFR) Hlinikové disky \"QUARK\" 17\" ale ked 16 palcove stacia, tak usetrenych 350 Euro potesi Citovat
elton Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 2,0 hdi chválím a doporučuji Červené auta se obecně víc kazí, hlavně tady na foru:D Látka mi je putna:P JBL je nutnost, bez toho se nedá jezdit Alarm je moje čivava:roker Názor na prosklenou střechu tady každý zná, zbytečnost:roker:D Vyhřívané sedačky nepotřebuji, aspoň se mi nepaří řitka:D 17\" jsou nutné Citovat
ozzy1 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 oželel bych střechu a kola a dal si vyhřívaný lavice. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.