Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Těch 1400 otáček je lepší než 1200. Ty informace na wipnav se tu už někde řešili. Stěrače jednou setřou. A nastavit automatický reset po staru nejde.

Odesláno

OK...díky za odpověď...WipNav se tu řešilo několikrát, ale poslední výsledek byl že to u některých verzí je tak a u některých verzí jinak....

PS, všiml jsi si podpisu? :D

Odesláno

Tak počítač se ti na wipnav neukáže, protože se ti ukazuje mezi budíky. Hold máš blbou konfiguraci:P:D

ps: Nic moc podpis.

[upravil dne 16/4/12 08:32 od elton]

Odesláno

:papa ahoj všeci. Dovoluji si oznámit, že zítra jdu objednat 5008 a odsoudím tím mou letitou 406 do důchodu. Takže zde budu klást všetečné dotazy a i jinak se projevovat.

Už se těším jak malý děcko na novýho mazla.:D:D

Odesláno
A jakou objednáš? Jinak se ptej na co chceš a možná i odpovíme:D:D:D

1,6 nafta manual 6st převodovka, skleněná střecha, zadní parkovací asistent a vyhřívaný sedadla a headup (já rád stíhačky :D) a barvu rozhodnu na místě.

Odesláno

Koukal jsem na tu novou sanitku:D

:D pěkná kola, jen ta střecha je nějaká divná :D

Jinak skvělá volba (viz. výběr dle článku) taky jsem si prošel podobným rozhodováním

Odesláno

Ahoj po delší odmlce, o velikonocích jsme si užívali výlety s naší novou hračkou :roker

Dnes mám za sebou nejotřesnější zážitek s 5008 ... půjčil jsem jí manželce :bojim:bojim:bojim

Nečekal jsem zázraky, ale poté, co po 15 km na dálnici 130-kou jí na sjezdu před kruháčem chcípnul motor a skoro sejmula fábii co právě po něm jela - její jízda skončila :(

kdyby mělo turbo pacičky, určitě by mi nafackovalo :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...