Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a ještě jeden problém, co by to mohlo být? auto mi cuká, jakoby se zadrhne a pak se prudce rozjede..., když sešlápnu plyn. Jakoby vynechání. A kontrolka na nádrž mi ukazuje, že je benzínu víc, než by tam být mělo, a při jízdě se zvedá, když zastavím a otevřu víko od nádrže, tak to dost silně zasyčí, nevíte někdo co s tím? Lukas

Odesláno

evidentne podtlak v nadrzi, tim se nadrz deformuje, zveda plovak a tim zdanlive stoupa i hladina na palivomeru, nejspis ucpany odzvdusnovaci ventil, na odvzdusnovacim potrubi podel nalevaciho hrdla.

Zkus jizdu s nedotazenym vickem nadrze, zda se to zlepsi.

Dalsi moznost by jeste mohla byt ta, ze je zasekly elektromagneticky ventil odsavani benzinovych par. Ten by i mohl rozsvecovat kontrolku diagnostiky. Je umisten v pravem podbehu nebo nekde pobliz kastliku RJ motoru, je to takovej valecek, z kazde strany do nej jde hadicka a ma dvoupinovy hnedy konektor.

na obrazku pod cislem 5.

[upravil dne 13/5/10 Ferry]

Odesláno

hej, dej mi na sebe email, nebo ICQ, to vypadá, že bys mi mohl pomoct vyřešit můj problém, svítí mi diagnostika, stoupají mi otáčky, auto cuká, krokáč jsem měl venku, sonda je měněná před 20000 asi... tak jesi to není něco v nádrži, zkoušel jsem jet s víčkem pryč, ale trochu vylítal benzín.

Odesláno

mail mam v podpisu. v sobotu budu na srazu na Seci i s diagnostikou, muzes se stavit, treba na neco prijdem. (myslim ze jsem to psal uz v nejakem tvem jinem tematu)

EDIT ted jsem si v tom druhem vlakne precetl, ze v sobotu uz neco mas, tak to nic. No mohl by to byt ten ventil odsavani, viz obrazek vyse

[upravil dne 13/5/10 Ferry]

Odesláno

jo, už vím no... no když jsem opět oddělal víčko, tak to zasyčelo, i po ujetí pár stovek metrů..., svítí mi diagnostika motoru a auto občas škube, při řazení a sešlápnutí plynu, plyn mi ted nekolísal, tak nevím. :(

Odesláno

Zdravím mám podobný problém :( když jedu a pustím noho s plinu a znovu přidám auto se vubec nechitá až po pár sekundách zabere a cukne, někdy když třeba dojíždím tak dokonce zdechne. Je ale zajímaví ,že když se mi rožne kontrolka čerpadla tak auto jede normálně nechápu to.... koupil jsem nějaký levnější benzín o kamaráda ale mu auto jezdí normálně týden bez problému a pak tohle myslel jsem si ,že to je tím tak jsem dotankoval normální a je to to samé... nemáte někdo ponění co stím ??? díky

Odesláno

no tohle mi dělalo kdysi, měl jsem v řiti sondu, jestli ti svítí diagnostika... nebo krokáč. Problém je v tom, že sondu mám téměř novou 20000km a krokáč jsem měl venku. Jestli nebudu mít někde problém v palivový soustavě...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...