Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nazdarek .... otazočka aky je najlepši olej pre 406 coupe 99kw .............

momentalne tam mam 10w 40 valvoline mal som tam tiež 10w 40 castrol ale nepači sa mi zvuk aky ide z motora na neutrali vrči jak dizlačik dost nepekne a som presvedčeny že to bude tym olejom

Odesláno
Původně zaslal: tom406

valvoline synpower 5w40 zaručeno. Nikdy neklapou hydroštely ani za studena jak na 4 tak na 6ti válci....

fakt? myslis ze to by pomohlo aj mne? :myslim

Odesláno

tak zmenil som z total quartz 9000 5W40 na total quartz 7000 10W40, troska to pomohlo ale nic moc.

Takze, neviem ci ten tebou odporucany bude o nieco lepsi. Necham si poradit.

Prave som pred vymenou takze sa to hodi.

A este taka hovadina, asi som sa to uz pytal ale preco to vlastne klepe? To ze nie su chladene dostatocne je jeden z dovodov to viem...ale preco klepu? :myslim

Odesláno

tomi presne tak klepu jak keby som mal dizel a začali klepat ked som vymenil olejovi filter a nalial som tam 10 w 40 castrol takže som rad že si mi dal super radu velvoline synpower 5 w 40 velmi pekne ti dakujem a tie hydrostely to je po našom hydrovahatka? bo som bol u mechanika a nevedel povedat čo to klepoce a vravel že to je možno olejom preto som vytvoril toto forum aby som zistil od starych harcovnikov aku krv do cupatka davaju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...