Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zavzdušňuje se mi čerpadlo,ale jenom když tam je míň jak půlka nádrže.Když doleju přes půlku je to ok.Že by někaká netěsnost v té sací trubce co je v nádrži?Nevím,jak to tam vůbec vypadá ještě jsem to neměl rozdělaný je tam trubka,nebo hadička se sítkem něco jak u fáčka?Jestli jste to měl někdo venku napište mě jak to tam vypadá a? vím co mě čeká.Ďík

Odesláno

U 205ky mi to delal predehrev nafty, co je zezadu na motoru. Zkus prodlouzit saci hadici o kus pruhledny hadice, pak uvidis jestli ti tam jdou bublinky.

Odesláno

Mně zase špatně táhnul motor a dost se to měnilo. Startoval, se zavzdušněním jako takovým se zdálo, že nemám problém. Po výměně hadic na palivovém vedení se chybka ukázala. Přívodní průtočné oko, které je chyceno na předehřevu nafty šlo z hadice vytáhnout lehoučkým tahem dvěma prsty. Takže všude nové hadice a pěkně nastrčit natěsno a ještě jsem to stáhnul sponou.

Takže brikety už zase padají na silnici pravidelně a v plném tahu :)

Odesláno

asi je problém jinde než v nádrži,protože to dnes nechtělo chytnout a nafty je dost.Asi vyměním celý naftový vedení a ten předehřev úplně obejdu,stejně je tam na ho...Měl jsem sundanou hadičku z čerpadla,pumpoval ruční pumpou do petky s trochou nafty a bubliny šly pěkný.Startuju to tak 10.sek.a když to chytne vůbec to nezakouří takže jasnej nedostatek nafty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...