Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

prosim o pomoc s bakalarskou praci..


oni

Recommended Posts

schanim informace a to:

1) Zpusoby mereni vykonu a krouticiho momentu... na netu jsem nasel plno stranek,ale vubec z toho nejsem moudrej, jsou tedy tri druhy, staticka,dynamicka a nejakym snimacem, stacej ty prvni dve..

2) A pak informace o karburatoru Mikuni 39....

Beru veskere informace, predem moc diky....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak promiň, ale jestli jsi chodil X let do školy (zřejmě se bude jednat o nástavbové studium nad maturitou když jde o bakalářskou práci) a teď nejsi schopen napsat bakalářskou práci na základě získaných vědomostí, jestli \"z toho vůbec nejsi moudrej\" tak pak nechápu co na tý škole děláš a nechápu co je to za školu že tě nevylili hned.

Jestli to jenom sháníš pro někoho známého tak se ti omlouvám ale platí to taky, můžeš to vyřídit.

To je neskutečný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak to mas do teoretickej casti bakalarky, tak nieco splieskaj z toho co si si nasiel a mas, aj tak to nikto citat nebude, ide o to aby si to obhajil ...

...nemas nejako neskoro na robenie bakalarky? Sak je koniec semestra za nami :aut ... ja akurat idem odovzdat diplomovku na dalsi tyzden :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak potom nechápu, že se tak divíš. Každý se snaží si studium ulehčit, jak jen může.

Jeden z našich profesorů (mimochodem velmi chytrý pán) nám říkal, že bakalářská práce je jenom rešerše několika informačních zdrojů, která si neklade za cíl posunout vědu vpřed ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to czedisonek: muzu se zeptat co si studoval? jinak absolutne nechapu co si to napsal? co kdyz zrovna veci co potrebuju se vubec neprobirali? nehlede na to, ze kdyz mi neni jasnych par veci, hned znamena, ze tam nemam co delat. Jinak celkove nepochopim to, co te pohorsuje nad tim, ze schanim informace, to ty kdyz si psal diplomku,tak ses nepodival do jedine ucebnice, nekonzultoval si s jedinym ucitelem, to bych se teda naramne divil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peta: Ano, jak to dopadá s ulehčováním studia je dobře vidět v Plzni. Určitě víš o co jde, z médií.

Oni: napsal jsi tady \" vubec z toho nejsem moudrej, jsou tedy tri druhy, staticka,dynamicka a NEJAKYM snimacem, stacej ty prvni dve..\" což ve mně evokovalo dojem že tomu po x letech studia vůbec nerozumíš.

Když napíšeš \"nějakým\" tak se nediv.

Jestli jen sháníš informace, tak je asi neseženeš tady, zavři se do knihovny.

Já jsem svojí diplomovou práci napsal samozřejmě za pomoci literatury, jinak to ani nejde. Ale nepsal jsem na žádná fóra (tehdy ani nebyly) že tomu vůbec nerozumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a to je prave ono, ono promin,ale kdyz ses tak chytrej,tak bez, zavri se do knihovny a najdi mi neco druhach mereni krouticiho momentu a vykonu? myslis ze jsem nehledal? ono vubec nevim, co je spatneho na to,kdyz se tady na neco zeptam, uz plno lidi tady schanelo informace a vim, ze tady je plno ochotnych a hlavne chytrych hlav, ktery pokud vedi,tak poradi. vzdyt forum a celkove internet je zrdoj informaci jako knihovna. jinak ulehcit se to snazim taky, ono dneska jaky je pristup ucitelu k nam,takovy je pristup nas k ucivu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, já ti bohužel s kroutícím momentem nepomůžu, přiznávám se upřímně.

Nechtěl jsem se tě dotknout ale když jsi napsal \"na netu jsem nasel plno stranek,ale vubec z toho nejsem moudrej\"

tak teďko nevím máš tedy podklady nebo nemáš podklady ? Je to na tobě.

No nevadí, piš, shromažďuj materiály a úspěšně zakonči.

Jinak to all: v době mých studií se téma práce vybralo, zapsalo na katedře, nebyl jediný seminář, jediná přednáška, nic se neprobíralo, práce se zpracovala na základě celého studia a samostatně samostudiem konkrétního vědního oboru a šlo o to prokázat že látce bylo porozuměno a byla pochopena, což bylo potřeba obhájit před komisí, a Hlavně samostatně !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Czedisonek: Taky nevím na jakým oboru jste byl, ale třeba já jsem na designu průmyslové techniky (spadá pod strojní fakultu, takže máe samý strojařský předměty). Za chvíli si mám vybírat téma bakalářský práce a nikdo nám zatím něřekl co ten design vůbec je a jak se má postupovat při návrhu. Takže budu asi u Vás taky za hlupáka jako oni.

Jinak studuju na Vámi opovrhované zču;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ nechapem ten utok ...

Ja studujem marketingovu komunikaciu, a tez jako 2 hak (externista) mam vybratou temu ktora je o rozvijani vedomosti zamestnancov firmy, a nemal som o tom ani jeden predmet ... Proste normalne hlada na netu, a tu dostala kopa ludi odpovede na kopu aj zcela neautomobilovych otazek :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeny: já neopovrhuju ZČU, jen jsem napsal jak dopadá přílišné ulehčování studia.

Můj názor je ten, že se studuje ne pro titul ale proto aby se člověk pak v praxi uplatnil.

Jak jsem napsal výše, za mojí doby nebyly k diplomové práci ani konzultace, ani přednášky a ani vysvětlování, asi je to dneska jinak. Časy se mění.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono, nejsem urazen,ale abych to jeste vysvetlil, jelikoz v ucebnicich jsem nic nenasel, hledal jsem na netu a nasel jsem,ale ve vetsine pripadu jsou dve vysvetleni,ale trochu v kazdy je neco jinak a to nechapu. co se tyce tech karburatoru, je to jen preci neco, co se jen tak verejnosti neposkytuje,tak jsem zkusil zda li nekdo o necem nevi.jinak dneska s tou praci se postupuje presne stejne jako v dobe tvych studii. jinak jak pise Jeny, ja jse to nechtel psat,pac to bude vypadat ze sme mladi, nic se nam nechce a jen si ztezujem,ale na nasi skole pristup nekterych je opravdu k pozastaveni... jak pak se clovek ma tesit do skoly. nechci aby nam to davali zadarmo,ale co nekteri vytvari,to rozum zustava stat, clen zabit by mohl vypravet. studuje se mnou.

[upravil dne 6/5/10 oni]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...