Jean406 Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Zdravím Mám Peugeot 406 3,0 140kW, Benzín + LPG Lovtec, r.v. 1999 Pri studenom motore mám problém naštartovať na prvý krát naštartujem tak na 2 až 3 krát. Ale potom už nemám žiadne problémy, auto ide úplne super, aj otáčky na voľnobehu sú tak ako majú byť, teda nekolíšu. Pri tom naštartovaní buď auto ani nenabehne alebo nabehne a hneď zhasne lebo nemá otáčky ako keby ho zadusilo a niekedy to tak trochu poskáče pobúcha ako keby sa tam tlačil plyn a už potom bez problému naštartuje. Keď je motor zohriaty nie je žiaden problém zo štartovaním. Skúšal som štartovať aj samostatne na plyn a aj na benzín ale urobí to tiež, inak štartujem na automatike, že hneď po štarte sa mi auto samé prepne na plyn. Môže to byť palivový filter ? alebo Lambda sonda ? Čo na to hovoríte ? Citovat
Jean406 Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 Tak vymenené sviečky a aj palivový filter ale nepomohlo, zas naštartujem studený motor na prvý krát nechytí na druhí hej niekedy na tretí ale auto dusí musím chvíľu počkať ale ako náhle ho hneď po naštartovaní prepnem na plyn auto pekne drží otáčky a žiadne dusenie, ešte rozmýšľam, že vyčistím škrtiacu klapku a váhu vzduchu alebo krokový motorček neviem ako sa to presne volá vie mi niekto poradiť kde sa váha vzduchu alebo ten krokový motorček nachádza ? Inak ešte som rozmýšľal nad čidla-mi ktoré ukazujú teplotu či niektoré nemôže byť zlé a teda vykazujú zle hodnoty a auto dusí ak môžte napíšte kde sa aj tie nachádzajú skúsim to všetko počistiť. ďakujem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.