Maxiikk Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Dnes jsem byl na STKčku a neprošel jsem Vše OK , až na zátěžový regulátor na zadním kole, zdálo se mi že to nějak hrká, ale myslel jsem si že to je tvrdýma zimníma pneumatikama , dělalo to i po přezutí na letní .. a ono je to zátěžový regulátor který je rezavý a bude to chtít prostříkat sprejem a rozchodit .. a dále mi nejde seřídit světlo, což mně mrzí asi nejvíc technik točil těma dvouma šroubama a světlo nereagovalo , tak jestli je pokažený motorek, nebo parabola, co já vím Takže tak mno .. do 30ti dnů repete : / Citovat
Free-style Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 citim s tebou..me to ceka pristi tyden tak doufam,ze nebudou zadne vyhrady ze strany panu inspektoru Citovat
godzila.01 Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 I to se stává.... Ale nemáš tam toho moc a snadno to opravíš.... Citovat
Maxiikk Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 jen pro ty co je to čeká : kontroluje spodek auta,brzdy,rozměry kol, poté stahování oken,klakson, pásy,světla + seřízení světel, povinná výbava, no vesměs všechno .. ale když je to oká tak to přeletí jak nic : ) v pátek si zajedu do servisu a uvidím co mi tam řeknou .. doufám že půjde zpravit to světlo nějak .. ( Citovat
syrrius Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 ja byl v pondeli..... vizualni kontrola podvozku(+ vule v naprave),funkce svetel a serizeni,povina vybava,funkce brzd,vizualni kontrola motoroveho prostoru..... mno prosel jsem az na korozi na nosne konstrukci,funkci mlhovek,tesnosti motoru a serizeni svetel(vse v lehkych zavadach). ale ukecaval jsem panacka kvuli jinemu plexi na Angel eyes....Pry vsecko funguje jak ma tak je mam aspon seridit mno.... auti dostalo po serizeni svetel za odmenu aspon xenony :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.