Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem byl na STKčku a neprošel jsem :(

Vše OK , až na zátěžový regulátor na zadním kole, zdálo se mi že to nějak hrká, ale myslel jsem si že to je tvrdýma zimníma pneumatikama , dělalo to i po přezutí na letní .. a ono je to zátěžový regulátor který je rezavý a bude to chtít prostříkat sprejem a rozchodit .. a dále mi nejde seřídit světlo, což mně mrzí asi nejvíc :( technik točil těma dvouma šroubama a světlo nereagovalo , tak jestli je pokažený motorek, nebo parabola, co já vím :(

Takže tak mno .. do 30ti dnů repete : /

Odesláno

jen pro ty co je to čeká : kontroluje spodek auta,brzdy,rozměry kol, poté stahování oken,klakson, pásy,světla + seřízení světel, povinná výbava, no vesměs všechno .. ale když je to oká tak to přeletí jak nic : )

v pátek si zajedu do servisu a uvidím co mi tam řeknou .. doufám že půjde zpravit to světlo nějak .. :((

Odesláno

ja byl v pondeli.....

vizualni kontrola podvozku(+ vule v naprave),funkce svetel a serizeni,povina vybava,funkce brzd,vizualni kontrola motoroveho prostoru.....

mno prosel jsem az na korozi na nosne konstrukci,funkci mlhovek,tesnosti motoru a serizeni svetel(vse v lehkych zavadach).

ale ukecaval jsem panacka kvuli jinemu plexi na Angel eyes....Pry vsecko funguje jak ma tak je mam aspon seridit mno....:aut

auti dostalo po serizeni svetel za odmenu aspon xenony :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...