Milhaus_01 Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Ahoj. Minulý týden jsem sundal plastový kryt co je nahoře na motoru a zjistil jsem, že mi tam z takové malé krabičky kape nafta. Vedou do ní myslim 2 hadičky a jedna vede z ní do filtru. A taky tam je jedna zásuvka. Nafta kape někde v místech mezi tou zásuvkou a těmi dvěma hadičkami. Chci se zeptat jestli se to dá nějak opravit nebo se musí vyměnit celá. Díky. Citovat
Milhaus_01 Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 Nikdo neví k čemu ta krabička slouží a jestli to jde jen nějak opravit?? Citovat
BV406 Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 mam dojem, ze uz to tady nekde bylo ... ted uz presne nevim na co to kurvitko tam je (ohrev nafty ?) .... ale jsem si jisty, ze uz se to tady na foru resilo ... odkud mas to auto dovezene ? Citovat
Kajo Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 a v serviceboxe to nebude zobrazene - ze co to je? Citovat
Milhaus_01 Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 BV406: Auto je dovezené z Francie, r.v. 2000. Koukal jsem na service box a tam jsem se dopatral, ze to asi je na ten ohřev nafty. Tak mě zajímá, jestli se to dá opravit nebo se to má vyměnit. Zkoušel jsem tady hledání, ale nic jsem o tom nenašel... Citovat
Milhaus_01 Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 Tak jsem tu krabičku včera vyndal. Vedejedna hadička do ní a jedna z ní. A připadá mi, že nafta kape nejspíš z té zasuvky. A nebo možná z té hadičky co je nad ní, ale spíš si myslím že je to ta první varianta... Citovat
Milhaus_01 Odesláno 19. květen 2010 Autor Odesláno 19. květen 2010 Tak jsem dal jiné \"O\" kroužky do té přívodní hadičky a zatím je sucho! Tak uvidíme co bude dál... Citovat
BV406 Odesláno 19. květen 2010 Odesláno 19. květen 2010 tez to nemuzu najit, ale fakt se to tady uz resilo myslim, ze to nekdo dokonce uplne vyndal a zbavil se toho ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.