hajzel Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 ahoj. mam 307 2.0 Hdi 90 SE rok vyroby 2004. zvysila sa mi spotreba zhruba dvojnasobne. vedel by mi niekto poradit v com by mohol byt problem? Citovat
kobr Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 vyměň si vzduchový filtr a nešlapej tolik na plyn [upravil dne 30/4/10 kobr] Citovat
BV406 Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 to kobr: tvoje rady me vzdycky dostanou ... neslapej na plyn ... dobry no ... jestli se mu spotreba zvysila dvojnasobne, tak treba z 6 na 12 litru na sto km ??? to se mi nezda projevuje se ten motor nejak divne ? Citovat
foxo Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 filtre, vaha vzduchu, chybne vstreky. Alebo zle vypocitana spotreba Citovat
hajzel Odesláno 1. květen 2010 Autor Odesláno 1. květen 2010 chcel by som este doplnit, ze palivovy, olejovy a vzduchovy filter bol vymeneny nedavno. po vymene sa zvysena spotreba nezmenila...nepostrehol som zatial nijaku zmenu motora, vyfuk v pohode, ziadna zmena. pozeral som tesnenia akychkolvek trubiciek vsetky sa zdaju v pohode. docital som sa na angl. forach dalsie mozne priciny no neviem ako tieto skontrolovat. pisu o napnuti rozvodoveheho remena, vade systemu riadenia motora, vadne vstrekovanie a brzdy ktore neustale pribrzduju. ak niekto vie ako to skontrolovat prosim o radu...este by som rad poprosil o seriozne komentare...radia mi ist na diagnozu, no cital som vela komentov ako v diagnoze nezistili nic. vyhodenie £70 sa mi potom bude zdat zbytocne. rad by som sa najskor pred diag uistil, ze chyba nie je niekde inde... Citovat
kobr Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 brzdy zkontroluješ tak, že zdvihneš auto a protočíš kola. Kola se musí volně otáčet. Ještě můžou být volné hadičky ve spojích. Postav auto na čistou podlahu a nechej běžet motor. Několikrát ho protúruj, ať máš i vysoké otáčky. Máš něco na podlaze, tím myslím mastnou nebo mokrou skvrnu? Spotřebu bereš podle PP nebo podle množství paliva v nádrži a počtu kilometrů? Auto jede zcela normálně? Pak je něco divného. Citovat
kobr Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Původně zaslal: BV406 to kobr: tvoje rady me vzdycky dostanou ... neslapej na plyn ... dobry no ... pokud si kdokoliv myslí, že radím špatně, ať to dá najevo a s tím tady skončím! Citovat
kobr Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 [upravil dne 1/5/10 kobr] Podnikáš nějaké kroky v odstranění problému? Nebo je vyšešeno [upravil dne 2/5/10 kobr] Citovat
BV406 Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 mozna uz neslape tolik na plyn :D, nebo nejezdi vubec ... kobr: se neurazej, snad jsem toho zase tolik nerekl, ale co, to je jedno ... [upravil dne 3/5/10 BV406] Citovat
kobr Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Původně zaslal: BV406 mozna uz neslape tolik na plyn :D, nebo nejezdi vubec ... kobr: se neurazej, snad jsem toho zase tolik nerekl, ale co, to je jedno ... [upravil dne 3/5/10 BV406] Máš pravdu, je to jedno, hlavně vůči mé osobě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.