Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to kobr: tvoje rady me vzdycky dostanou ... neslapej na plyn :D ... dobry no ...

jestli se mu spotreba zvysila dvojnasobne, tak treba z 6 na 12 litru na sto km ??? to se mi nezda

projevuje se ten motor nejak divne ?

Odesláno

chcel by som este doplnit, ze palivovy, olejovy a vzduchovy filter bol vymeneny nedavno. po vymene sa zvysena spotreba nezmenila...nepostrehol som zatial nijaku zmenu motora, vyfuk v pohode, ziadna zmena. pozeral som tesnenia akychkolvek trubiciek vsetky sa zdaju v pohode. docital som sa na angl. forach dalsie mozne priciny no neviem ako tieto skontrolovat. pisu o napnuti rozvodoveheho remena, vade systemu riadenia motora, vadne vstrekovanie a brzdy ktore neustale pribrzduju. ak niekto vie ako to skontrolovat prosim o radu...este by som rad poprosil o seriozne komentare...radia mi ist na diagnozu, no cital som vela komentov ako v diagnoze nezistili nic. vyhodenie £70 sa mi potom bude zdat zbytocne. rad by som sa najskor pred diag uistil, ze chyba nie je niekde inde...

Odesláno

brzdy zkontroluješ tak, že zdvihneš auto a protočíš kola. Kola se musí volně otáčet.

Ještě můžou být volné hadičky ve spojích. Postav auto na čistou podlahu a nechej běžet motor. Několikrát ho protúruj, ať máš i vysoké otáčky. Máš něco na podlaze, tím myslím mastnou nebo mokrou skvrnu?

Spotřebu bereš podle PP nebo podle množství paliva v nádrži a počtu kilometrů?

Auto jede zcela normálně?

Pak je něco divného.

Odesláno
Původně zaslal: BV406

to kobr: tvoje rady me vzdycky dostanou ... neslapej na plyn :D ... dobry no ...

pokud si kdokoliv myslí, že radím špatně, ať to dá najevo a s tím tady skončím!

Odesláno

mozna uz neslape tolik na plyn :D:D, nebo nejezdi vubec ...

kobr: se neurazej, snad jsem toho zase tolik nerekl, ale co, to je jedno ...

[upravil dne 3/5/10 BV406]

Odesláno
Původně zaslal: BV406

mozna uz neslape tolik na plyn :D:D, nebo nejezdi vubec ...

kobr: se neurazej, snad jsem toho zase tolik nerekl, ale co, to je jedno ...

[upravil dne 3/5/10 BV406]

Máš pravdu, je to jedno, hlavně vůči mé osobě

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...