Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dotaz na elektroznalce - problem s Alternatorem - VYŘEŠENO

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém s altíkem u feldy. Když je na volnoběh, tak dobíjí cca 13,2V a když přidávám plyn, tak se bez problému vyšplahám i k 17V (víc jsem nezkoušel, protože jsem nechtěl budit sousedy)... Včem by mohl být problém? V regulátoru, s volnoběžkou, (uhlíky a kotvu bych neřekl) nebo??

A případně znáte někoho šikovného z Prahy a okolí na repas (případně i s kontaktem)...

Díky za každou radu a tip

[upravil dne 30/4/2010 Neon]

Guest servisman
Odesláno

vypadá to na regulátor napětí alternátoru v Autokelly jej mají za 300 Kč je to i s uhlíkama/jako člen máš i slevu/ vyměníš i sám a máš po problému,volnoběžku to nemá.chce to ještě jaký altík je jich vícero

http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;1314088;1960741;1960742;1969520;1969538;1969540|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=1949036|PDPID=1949036|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|

z fora felicie // měl jsem to samý taky mi dával kolem 19V a byl to regulátor. najdeš ho na pravým boku alternátoru, je přidělaný jen dvěma šrouby, výměna během minuty//

nebo více zde http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtopic.php?f=30&t=13454

[upravil dne 30/4/10 honza406]

Odesláno

jj regulator, zrovna vcera jsme to resili s jednim znamym, felcka mu dobiji 20V a svetla se mu rozsvecujou podle otacek motoru :)

Odesláno

JJ, byl stejnej ... :)

Díky všem za postřehy - byl to opravdu regulátor - možná stačily vyměnit jenom uhlíky, ale vzal jsem kompleto regulátor za 270,- v Kellyně se slevou a snad jsem tím eliminoval riziko, že fileta vzplane ... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...