alien Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Zdravím hošani a hošanice... Kohopak potkám v sobotu v Mýtě? (já mám auto sice momentálně v žalostném stavu, nějaký kurvy mi ho objeli na několika místech něčím nespecifikovaným, ale přes léto to snad opravím, včetně těch poteklin, musím si na to zkrátka udělat čas, je vidět, že to auto stojí na ulici...) Tak se přiznejte, kdo jede do Mýta kromě Martyho s 306tkou.. Citovat
alien Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Jéééé, tak uvidím poprvé někoho dalšího ze 106tkářů naživo krom Kuby, se kterým jsem se jednou byl v s16 svést a Aleska u kterého jsem se otáčel pro díly Dorazíš taky až v sobotu?? Předám pak letáček na jeden webík, kterej jsem rok připravoval a před měsícem jsem to spustil :-) Citovat
jiri106xs Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Jj, dorazim taky v sobotu A se 106 nás tam bude víc...přijedou i další Citovat
alien Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Se tam budu stydět kurva, můj prdeláč je teď v nepěkném stavu, ale nedá se svítit, stojí denodenně na silnici, jediný za co si můžu je ten stav laku, který je špatný, protože se to prostě špatně stříknulo a nebyl jsem schopnej to opravit - (stydím se, ale poslední půl rok jsem se nezastavil...), ale to že mi někdo vlezl na střechu a popraskali mi zatmeleny lišty, to už neovlivním :-( to samé ty škrábance od čehosi, co nevím co bylo, lidi jsou někdy na zabití.... Musím aspoň nasadit ty peugeoťácký poklice a možná bych mohl zítra zkusit pooravovat aspoň pár věcí z toho laku a trochu to rozleštit, jak řikám, hanba mě... Citovat
alien Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Už teď se stydím, nejraději bych jel jen s někým, ale bohužel kámoš jede už zítra v sobotu se tam nemám jak normálně dostat bez svého auta, takže asi pojedu svým, i když ve stavu v jakém je... Nebo se chce někomu do České Třebové otočit? :-D:-D - dělám si srandu.... dojedu svým, ale nesmíte se mi smát :-P Citovat
MIHUL Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 ja se tam taky ukazu v sobotu,hlasej nic moc pocasi ale tak snad to vyjde. Citovat
volvik Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Bohuzel taky nejede ale rad bych jel zase do Pardubic tak snad se nas tam sejde cim jak nejvic Citovat
MIHUL Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 doufam ze se na me nebudete zlobit,utrzil sem 3.misto Peugeot scene v tuning cupu a zareprezentoval sem tak 106 ve svete:D Citovat
309GT Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 To je ta stříbno-modrá?Jinak gratulace;) Citovat
Fr3sh Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 no tak gratuluju mastre konecne se ti to vyplatilo vid Citovat
MIHUL Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 Dekuji:superNo po tech letech driny sem za to moc rad,ze se ta prace libi:mrk Citovat
alien Odesláno 1. květen 2010 Autor Odesláno 1. květen 2010 309GT - už sis vyměnil žárovku v levým zadním světle? :-) Citovat
309GT Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Původně zaslal: alien 309GT - už sis vyměnil žárovku v levým zadním světle? :-) Ne:D Co je s ní? Citovat
alien Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 Aspoň když jsi odjížděl, tak nesvítila Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.