Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím hošani a hošanice... Kohopak potkám v sobotu v Mýtě? (já mám auto sice momentálně v žalostném stavu, nějaký kurvy mi ho objeli na několika místech něčím nespecifikovaným, ale přes léto to snad opravím, včetně těch poteklin, musím si na to zkrátka udělat čas, je vidět, že to auto stojí na ulici...)

Tak se přiznejte, kdo jede do Mýta kromě Martyho s 306tkou..

Odesláno

Jéééé, tak uvidím poprvé někoho dalšího ze 106tkářů naživo krom Kuby, se kterým jsem se jednou byl v s16 svést a Aleska u kterého jsem se otáčel pro díly :) Dorazíš taky až v sobotu?? Předám pak letáček na jeden webík, kterej jsem rok připravoval a před měsícem jsem to spustil :-)

Odesláno

Se tam budu stydět kurva, můj prdeláč je teď v nepěkném stavu, ale nedá se svítit, stojí denodenně na silnici, jediný za co si můžu je ten stav laku, který je špatný, protože se to prostě špatně stříknulo a nebyl jsem schopnej to opravit - (stydím se, ale poslední půl rok jsem se nezastavil...), ale to že mi někdo vlezl na střechu a popraskali mi zatmeleny lišty, to už neovlivním :-( to samé ty škrábance od čehosi, co nevím co bylo, lidi jsou někdy na zabití....

Musím aspoň nasadit ty peugeoťácký poklice a možná bych mohl zítra zkusit pooravovat aspoň pár věcí z toho laku a trochu to rozleštit, jak řikám, hanba mě...

Odesláno

Už teď se stydím, nejraději bych jel jen s někým, ale bohužel kámoš jede už zítra v sobotu se tam nemám jak normálně dostat bez svého auta, takže asi pojedu svým, i když ve stavu v jakém je...

Nebo se chce někomu do České Třebové otočit? :-D:-D - dělám si srandu.... dojedu svým, ale nesmíte se mi smát :-P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...