martin307 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Mam problém se zrcátky. Při zamknutí auta dálkovým se mají zrcátka sklopit, ale někdy se sklopí jen jedno, někdy žádné a občas se sklopí i obě. Obě se vždy sklopí, když svítí sluníčko a uvnitř auta je větší teplo. Nevíte někdo, kde v autě najdu nějaké relé, nebo nějakou elektroniku co to ovládá? Citovat
twoolf Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 občas mi zazlobí taky. jen při určitém rozmezí teplot. Zkoušel jsem ji trochu při sklápění pomoct rukou a fungovalo to. Proud tam tedy jde a elektrická závada to není, podle mě se jen mechanicky přidírají v kloubu. Chtěl jsem je prostříknout WD, jenže se oteplilo a fachčí v pohodě Citovat
Supetr Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Mne to delaly taky, nejdriv se jen nechteli odklapet pri zapnuti, musel jsem jim pomahat rukou, pak se prestaly i priklapet po zamknuti - jel jem s tim normlane do Peugeotu a tam mi technik sundal ty kryty, procistil, prostrikl nejakym olejem a zatim - klepu to - fungujou normalne, odklapeji se stejnou rychlosti (predtim jelo jedno rychleji). Tak snad to vydrzi. Citovat
lassa Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Taky mne to dělalo, stříkl sem kloub zrcátka megaolejem a už se to spravilo zatím je to ok Citovat
martin307 Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 Kryty jsem měl sundané, promazával jsem to taky, ale stejně občas jdou a občas ne. Když sedím v autě a tlačítkem je chci zavřít, tak se mi třeba zavře jenom u řidiče a když potom chci otevřít, tak od toho co se nezavřelo slyším jak motůrek zabere, ale jelikož je otevřené, tak hned vypne. Podle mě to musí být někde v nějakém relátku, ale kde ho najdu? Citovat
twoolf Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 typnul bych spíš dorazové kontakty v zrcátku, moc se mi nezdá, že by je spínalo relé a každé zvlášť rozebrat vyčistit, ovšem taky můžou být zlomené dráty v průchodce ve dveřích, což je už horší Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.