Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam problém se zrcátky. Při zamknutí auta dálkovým se mají zrcátka sklopit, ale někdy se sklopí jen jedno, někdy žádné a občas se sklopí i obě. Obě se vždy sklopí, když svítí sluníčko a uvnitř auta je větší teplo. Nevíte někdo, kde v autě najdu nějaké relé, nebo nějakou elektroniku co to ovládá?

Odesláno

občas mi zazlobí taky. jen při určitém rozmezí teplot. Zkoušel jsem ji trochu při sklápění pomoct rukou a fungovalo to. Proud tam tedy jde a elektrická závada to není, podle mě se jen mechanicky přidírají v kloubu. Chtěl jsem je prostříknout WD, jenže se oteplilo a fachčí v pohodě :)

Odesláno

Mne to delaly taky, nejdriv se jen nechteli odklapet pri zapnuti, musel jsem jim pomahat rukou, pak se prestaly i priklapet po zamknuti - jel jem s tim normlane do Peugeotu a tam mi technik sundal ty kryty, procistil, prostrikl nejakym olejem a zatim - klepu to - fungujou normalne, odklapeji se stejnou rychlosti (predtim jelo jedno rychleji). Tak snad to vydrzi.

Odesláno

Kryty jsem měl sundané, promazával jsem to taky, ale stejně občas jdou a občas ne. Když sedím v autě a tlačítkem je chci zavřít, tak se mi třeba zavře jenom u řidiče a když potom chci otevřít, tak od toho co se nezavřelo slyším jak motůrek zabere, ale jelikož je otevřené, tak hned vypne. Podle mě to musí být někde v nějakém relátku, ale kde ho najdu?

Odesláno

typnul bych spíš dorazové kontakty v zrcátku, moc se mi nezdá, že by je spínalo relé a každé zvlášť

rozebrat vyčistit, ovšem taky můžou být zlomené dráty v průchodce ve dveřích, což je už horší

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...