Romííísek Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 čau pánové.. nevíte někdo nebo nemáte zkušenosti z klimou u 405 mám 405 byla t 2.0i ale nahulákal sem do toho 1.9TD a ten benzín měl klimu tak že sem si jí nechal kompresor atd.. chladičovku s chladičem na klimu taky mám i hliníkovou vanu s držákama na kompresor na TD nevíte jak to všechno zkompletovat musí se posunout servo nahoru to asi jediný nemám ty držáky na to servo aby mi drželo nahoře... nebo jak to tam je nevím... jsem z toho zoufalej začalo nám teplíčko a v autě je palermo tak sem se rozhodl to nějak udělat ale nevím si s tím rady... za každou radu, zkušenost, fotku cokoliv moc děkuju a neválí se doma někomu zbytečnej držák na servo abych ho posunul nahoru.?? předem Díky.. Citovat
Dundee Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Pokud je u TD motoru klima, servo je nejvejš, pod ním je altík a dole na vaně kompresor. Pokud se dostaneš do serviceboxu, zkus vyzjistit rozdíly mezi držákama u motorů 1.9 TD (DHY, D8A) a 2.0i turbo (XU10J2TE ze 406 st. model). Mám tady ten 2.0i turbo a držáky na něm jsou, taky bysme se kdyžtak mohli nějak domluvit;) Citovat
Freedy Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Musíš sehnat držáky na D, se liší díky tomu, že tam máš vstřikovací čerpadlo, ale jinak to jde udělat. Mám jednu překopanou 1.8 i na 1.9 d a mám tam klimu taky z tý benzinovky, vana jde zaměnit. Citovat
Romííísek Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 jasně díky... mám tu jeden motor leží mi v garáži jen holej blok tak sem to asadil čerpadlem dal sem tam ten klima kompresor a teďkon potřebuju sehnat teda ten držák na servo... a jak je to s altikem ten zůstane na původním držáku nebo se taky někam posouvá..? asi si myslim že se taky musí posunout ne.? Citovat
Freedy Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Jo držák je taky jinej a je tam ještě dopínací kladka. Citovat
Romííísek Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 nějaký takový dva držáky s kladkama mi zbyly ale vážně nevím kam bych to na to td dal je to asi jiné... potřeboval bych nějakou hezkou fotku na který by to bylo nějak hezky vidět... Citovat
Dundee Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Tady je fotka motoru D8A (1.9 TD 68 kW) Citovat
Romííísek Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 tak takovejhle hezkej motor bych chtěl taky... :-D jo děkuju za fotku zase jsem o krok dál... Citovat
Romííísek Odesláno 28. duben 2010 Autor Odesláno 28. duben 2010 a někomu se ty držáky neválí doma...? na servo a altik..??? Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 cawte....chcel by som sa spytat ako je u TD motoru s klimou riesena regulacia otacok volnobehu po zapnuti klimy ? Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 nikto nevie ako to je riesene ??? Citovat
xxxxxXXXXXxxxxx Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 povedzte mi aspon ci je el. ovladane alebo mechanicky ??? Citovat
Freedy Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Co jsem koukal tak to vypadá na mechaniku, zezadu na čerpadle, připojenou na podtlak, ale ber to z rezervou, já to vyřešil podobně na čistý 1.9 D a přidává si to páčkou co nastavuje volnoběh s podtlakovou membránkou z podtlakovýho ovládání rozdělovače z nějakýho benzíňáku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.