Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau pánové.. nevíte někdo nebo nemáte zkušenosti z klimou u 405 mám 405 byla t 2.0i ale nahulákal sem do toho 1.9TD a ten benzín měl klimu tak že sem si jí nechal kompresor atd.. chladičovku s chladičem na klimu taky mám i hliníkovou vanu s držákama na kompresor na TD nevíte jak to všechno zkompletovat musí se posunout servo nahoru to asi jediný nemám ty držáky na to servo aby mi drželo nahoře... nebo jak to tam je nevím... jsem z toho zoufalej začalo nám teplíčko a v autě je palermo tak sem se rozhodl to nějak udělat ale nevím si s tím rady... za každou radu, zkušenost, fotku cokoliv moc děkuju a neválí se doma někomu zbytečnej držák na servo abych ho posunul nahoru.?? předem Díky.. ;)

Odesláno

Pokud je u TD motoru klima, servo je nejvejš, pod ním je altík a dole na vaně kompresor. Pokud se dostaneš do serviceboxu, zkus vyzjistit rozdíly mezi držákama u motorů 1.9 TD (DHY, D8A) a 2.0i turbo (XU10J2TE ze 406 st. model). Mám tady ten 2.0i turbo a držáky na něm jsou, taky bysme se kdyžtak mohli nějak domluvit;)

Odesláno

Musíš sehnat držáky na D, se liší díky tomu, že tam máš vstřikovací čerpadlo, ale jinak to jde udělat. Mám jednu překopanou 1.8 i na 1.9 d a mám tam klimu taky z tý benzinovky, vana jde zaměnit.

Odesláno

jasně díky... mám tu jeden motor leží mi v garáži jen holej blok tak sem to asadil čerpadlem dal sem tam ten klima kompresor a teďkon potřebuju sehnat teda ten držák na servo... a jak je to s altikem ten zůstane na původním držáku nebo se taky někam posouvá..?:myslim asi si myslim že se taky musí posunout ne.?:)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Co jsem koukal tak to vypadá na mechaniku, zezadu na čerpadle, připojenou na podtlak, ale ber to z rezervou, já to vyřešil podobně na čistý 1.9 D a přidává si to páčkou co nastavuje volnoběh s podtlakovou membránkou z podtlakovýho ovládání rozdělovače z nějakýho benzíňáku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...