relo Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Aké máte čelné sklo na P 308?Ja ho mám v service boxe označené ako čelné sklo vrstvené akustické celio.Je to sklo aspoň s časti atermické,alebo je to len obyčajné sklo?V tomto teple mi klíma nestíha vychladiť auto,čo sa mi zdá byť divné.A je veľký rozdiel medzi čelným sklom celio a atermickým sklom? Citovat
jozefsv Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 ze ti nevie klima vychladit auto by som skor pripisal klime a nie sklu Citovat
Radek 306 Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 dojdi si do servisu s klimatizací,pokud teda ovšem je klima správně nastavena,nízká teplota a určitá rychlost větráku,sklem to URČITĚ nebude Citovat
yoyo Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 tak tak, ako ostatni pisu, skor sa zameraj na klimu. ked nastavis najnizsiu teplotu, mala by fukat poriadne studeny vzduch, az ti budu \"prsty odmrzat\"... mozno ti unikla chladiaca zmes v klime... Citovat
relo Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 No budem to musieť riešiť cez reklamáciu,auto mám od októbra 2009.Keď dám klímu na minimum,14,v automatickom režime,tak ventilátor fúka naplno a zima tam veru ozaj nieje.To je už potom lepšie vypnúť klímu a otvoriť okná. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.