Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahojte mam taku specialnu otazku,mam vymenenu rj motora,bsi a cip(immo) v aute kde bola ta bsi krasne superblokada fungovala a teraz som to dal na moje,tak auto sa mi zamkne aktivujem superblokadu tak mi bliknu smerovky a zahucia vnutorne zamky,ale nic viac.auto sa da kludne odomknut z vnutra ani okna mi nevytiahne. mam este vymenit zamky??? lebo v tom aute kde bola ta bsi so superblokadu tam to fungovalo,ale v mojom to asi nefunguje,iba zahucia zamky(motorceky) a to je vsetko.dakujem za kazdu radu.

Odesláno

ano je treba vymenit i vsechny mechanismy zamku (a mozna natahnout jeste dodatecne draty k nim, ale to ted bez schematu nevim jiste) Pokud chces i zavirani oken, tak jeste vymenit vsechny moturky stahovani a ty maji taky jiny konektory a vice dratu nez obycejny

Odesláno

som pozeral do schem a som porovnaval z mojimi zamkami a podla schemy tam kde je bsi je viac kablov,ale mal som to rozobrate a sedia mi kable podla schemy kde je superblokada.takze zamky vymenim 4ks a mohlo by to fungovat,a el okna hmm maju rovnaky pocet kablov ako moje,soferove ma 4ks a ostatne dvere en 2ks kablov.neskusal som na tom aute ci zatvara aj okna. to som ani nevedel ze toto vie cize som to nevyskusal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...