Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Automatická klimatizace P 406


zzipCZ

Recommended Posts

Tak kolega má problém s aut.klimou a to takovej, že když je venku zima tak vše funguje jak má, ale jak se auto vyhřeje od slunka tak po nastartování se klima zapne, ventylátory foukají na vyšší výkon ale asi po 2-5 minutách se začnou zeslabovat až jedou pouze na minimum a když to přepne na manuál tak nemuže přidat na ventylátoru přidá jen trochu víc to nejde:myslim no asi tak po 30 minutách jízdy se to vše zase srovná do normálu:mrk kde by mohla být chyba v nějakým senzoru slunečního svitu nebo co to tam je nebo nejaký čidlo teploty?? má 2,2HDi 2004

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno me to taky funguje nasledovane... jak sem auto na slunicku ohreje.. nasednu nastartuji... klima pusti naplno cca 30-60s na mne chrly studeny prijemny vzduch... potom se to zeslaby a uz jenom udrzuje nastavenou teplotu....

co tma ma nastaveny... aj davam v rozmezi od 19°-22° podle pocasi... pokud tam ma nastaveny 25° neni se cemu divit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 7 měsíců později...

stím vyhřátým autem mě to dělá taky ,že se chvilku klimuje s větrákem na plno a pak se zpomalí (manuálně to však de regulovat ) Ja má trošku jinej problém zdá se mě že nefunguje ovládání směru vzduchu (myslím regulace na okna , nohy , atd.) at přepnu kam přepnu fouká to pořád stejně. Jenom odmlžování oken to změní že to začne hodne foukat na přední okno . Nemáte stím někdo zkušenost .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Díky za reakce

No že by tam něco cvakalo to ani ne ale když přepnu směr tak je slyset že ten motor jede a po asi 10s se zastavý ale když sundám pilovej filtr tak ta klapka nad tim ventilátorem se nemění je pořád jako vydět až na ventilátor. Je to vůbec ta klapka nebo se to uzavírá ještě někde jinde ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak co se týče směrování vzduchu tak sem tomu asi přišel na kloub defakto mě to funguje akorat na nohy když to přepnu tak musím zavřít ty průduchy co jsou v prostřed nad rádiem a klimou aby to bylo citelny že tam něco fouká pak když to přepnu jinam tak se to asi zavře protože to během par sekund slábne a pak přestane foukat ,ale musí být zavřenej ten prostředek jinak to není moc cítit je to takhle normální nebo je někde problém a nemělo by to tak fungovat ?

Pak co se týče klapky přívodu vzduchu tak ten motor běží a za chviličku přestane a když to přepnu tak zas běží a přestane ale tu díru nad ventilátorem nic nezavře. Když sem klepl do toho plast. rámečku na straně tak ten se svěsil ale na motor nereagoval je možny že by se poškodil nějak jenom spoj mezi tím motorem a klapkou. Nevíte náhodou jak je tohle řešeny?

Dík za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...