Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problémy s 607 2.2HDI - kolísání otáček


sláma

Recommended Posts

Mám problém s pežotkem... začlo to cca před rokem. Na display navigace se objevila nějaká hláška o polucích:-) Jel jsem s tím do servisu kde mi řekli že je ucpaný FAP. Vyčistili ho a vše bylo OK. Po nějaké době se hláška objevila znovu a omezil se výkon a vyvrcholilo to ránou z motoru a auto už nejelo. Po odtažení do autorizovaného servisu, kde auto opravili s tím že byl ucpaný FAP a tlakem to vytrhlo nějaký čidla z motoru, už přesně nevím (oprava za několik desítek tisíc Kč) Od té doby je klid po polucích ale zase kolísají otáčky. V autorizovaném servisu řekli že jsou zakarbonovaný vstřiky a že oprava opět za několik desitek tisíc. Auto jsem odvezl ke známemu, který po připojení k počítači taky zjistil že tlak v tryskách není jak by měl být. Jenže tlak se pokaždé měnil a z toho vydedukoval že je špatné vstřikovací čerpadlo, vyměnil ho, ale otáčky stále kolísají. Vyměnil ještě palivové čerpadlo taky bez výsledku. Otáčky stále kolísají, takže při volnoběhu musím držet plyn aby motor nechcíp, když se motor ohřeje je to lepší(motor nechcípne). Dokáže někdo pomoct z okolí Liberecka nebo Hradec Králové? Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podobny problem.. nakonec vymeneno cerpadlo v nadrzi a poslal sem vstriky do laborky a mnel sem je uplne v haji... to cerpadlo se mi taky podelalo... jeste je tam DRV vetnyl na tom cerpadle na motoru.. ale ten si asi mnenil... ke tankujes?

[upravil dne 22/4/10 Chepp]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zkoušeli se měnit i trysky a otáčky pořád kolísají. Další problém: Každou nádrž musím odkalovat palivovej filtr. Zhruba po ujetí jedné nádrže i míň, se rozsvítí kontrolka palivového filtru a já z něho vyleju nějakej vodovatej sajrat. Tankuju u OMW, občas benzina. Není na liberecku nějakej zkušenej mechanik co by si s tím věděl rady?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...