Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

postup reklamace


prca

Recommended Posts

Jakým způsobem postupovat pokud podle mě rozvody vydávají zvuk které auto před výměnou nemělo.Ujel sem od výměny rozvodů skoro 20000 a pořád mě tvrdí že si to sedne nebo dokonce že je to normální zvuk turba.Od výměny uběhlo skoro už 2 roky a jednou mě povolily řemen a trochu to ztichlo,ale zvuk je tam pořád,podle mne a jiných mechaniků je to možná jenom přepnutý řemen..Když jsem už na machanika trochu zatlačil tak mě řekl \"já ti to klidně rozeberu ale nic tam nenajdu a když třeba vyreklamuju řemen nebo kladku tak auto bude měsíc stát,leda že by sis to zaplatil sám a potom to vyreklamujem a bud to uznají nebo ne.Navíc už v tento servis namám pochopitelně žádnou důvěru.Je možné že by se jízdou s přepnutým řemenem poškodila nějaká část rozvodů??Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. pokud to nebyl original servis mas zaruku max. rok (mozna ze jen pul roku), je to práce na zakázku - neni to jejich výrobek

2. kdyz v servis nemas duveru proc to knim davas spravovat???

3. když si má něco sednout a já ujedu 1000km a slysim stejny vadny zvuk tak nanic necekam a hned to řeším

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne tiez po vymene rozvodov zacal motor nejako piskat, proste iny zvuk. Vratil som to nazad a ze bol moc napnuty remen, trosku povolili a je pokoj.

Tie reklamacie ma teda stvu aj na sk. Tu v irl ked nieco reklamujes tak nie je problem. Dones blocek a vec, potom si vyberies bud novy produkt, alebo ti daju peniaze nazad. Ziadne cakanie mesiac ci to vyreklamuju, alebo nie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dal sem to tam pouze jednou,poprvé a od té doby se to vleče.Nejsu mechanik a když mě tvrdil že je to normální tak sem mu to prostě sežral.Potom když se mě to nelíbylo tak to trochu povolil a tím mě zase na chvíli zavřel hubu.Ted už vím že je to špatně jenom nevím jak jednat s tím servisem a nebo jestli mám sklopit uši a nechat si to za své udělat znovu.De o to jestli mám opět nechat měnit vše.Za blbost se platí,ale v blízkém okolí neznám rozumný servis.Všechny místní co jsem vyzkoušel nebo mý známý tak všecí mají jenom špatné zkušenosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pokud jsi ujel 20 tis a uplynuly 2 roky tak máš jednak dobrý nervy a jednak můžeš zapomenout na nějakou reklamaci. Upřímně pokud se ti něco nezdálo tak jsi to měl řešit a ne to nechat 20 tis km. Jde o tak choulostivou věc, že průšvih kterej hrozí je daleko horší než prachy za případnou revizi tý opravy.

Normálně bych to odvezl do rozumnýho servisu. Tam ti pravděpodobně správně napnou řemen a zkotrolují jeslti kladky a pumpa nejsou v háji. Pokud je něco vadný tak to prostě vyhoď ven a nech vyměnit. Pak můžeš ještě udělat to, že tu věc vezmeš a půjdeš poděkovat tomu servisákovi co ti to udělal. Pokud je slušnej tak zareaguje, pokud je svině tak ti řekne, že to máš po záruce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...