Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já si myslím že to význam má ale chtělo by to vyjádření někoho blíž z oboru nebo zkušeností...nicméně myslím si ohadem že by z toho mohli nějakých 80kW vykouzlit ;) jednoduše..když má auto turbo je ten výkon kde brát a u aut bez turbodmychadel je nárůst výkonu po čipu jen minimální

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím. Plánuji též nějaké úpravy mé 206tky. Ovšem mam motor 1.4 HDI , čili 50kw. Co sem pročetl tohle vlákno,tak se tu více méně řešily úpravy na 2.0 Hdi ( jiné turbo,Ic , vstřiky...) . Je mi jasný, že od tohoto motoru nemůžu čekat zázraky, ale rád bych ho popohnal. Plánuji, udělat chip a zajímalo by mě,jestli by na tento motor nešly udělat ještě nějaké jiné úpravy. Díky :)

Odesláno
:D . Spíš bych to viděl na úpravu pouze softwarem. Přece jen 1.4 neni na nějaké závodění stavěnej,spíš bych ho chtěl oživit,aby svezení bylo trošku záživnější.
Odesláno

ty jo docela hezka prace zajimave jsou ty udaje

Reprogramação, +20cv 30Nm;

- Filtro K&N, +~0cv 0 Nm;

- Intercooler, +5-7cv 25Nm

filtr KN pridal brutalni 0. asi tam nekde nepise jak moc do toho foukali kvuli chlazeni? predpokladam ze asi hodne kdyz ten Intercooler dal takove hodnoty

Odesláno

Ten mezichladič má podivný nesoulad mezi koníky a krouťákem. To KN je asi pochopitelný, nafouklá bublina a pocit ze změny zvuku. Sand jedině větší turbo, vstřiky a pořádný otevřený sání ;)

Odesláno

no ciste teoraticky to bude tim ze na brzde ho chladili vetrakem a v nizkejch otackach nim prochazi vzduch pomaleji tak se lip chladi ve vysokejch rychleji. Proto by me zajimalo prave cim to chladili na te brzde

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj kluci. Mám 407 2.0HDI RHR. Chtěl bych dát větší IC ale pokuď možno s co nejmíň úpravama, nevíte který tam bude pasovat? Jinak co vše se dá vykuchat z auta? Např.: egr,kat atd? Jinak FAP a ČIP mám..:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...