Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

piskot od kolesa


karbo

Recommended Posts

Ahojte chalani,

na aute mi niečo začalo strašne škrípať, tak sa chcem opýtať, či niekto náhodou nemá s niečím takýmto skúsenosti - škrípanie (pískanie) nastáva v momente, keď natočím volant doprava - ale musím ho natočiť naplno - až vtedy to začne - ten zvuk znie, ako keby trel kov o kov - je to podobne, ako keď kamienok vletí niekde do kolesa a potom sa tam niekde obrusuje (až na to, že kamienok to určite nie je . Je aj dosť ťažké identifkovať, odkiaľ presne zvuk vychádza, ale znie to, ako keby išiel od kolesa na vodičovej strane.......- intenzitu zvuku neovplyvňuje to, či pribrzďujem, takže logicky som vylúčil trenie platničiek o kotúč. Dakujem za kazdu odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak napriklad ja mam nieco podobne, ale piska mi to aj pri malom vytoceni do strany. Uz som bol s tym aj v jednom servise(pre istotu) a na nic neprisli...piska dalej. Tiez si mysleli ze sa budu suchat niekde brzdy alebo co, ale nie...tak neviem...(asi som velmi nepomohol :) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mavam podobny problem, poviem to tak ludovo: prasiatko je na dvoch oskach, co zabespecuju rovnomerne opotrebovavanie platniciek tym ze sato cele na tych oskach posuva, tie osky maju prachovky pod ktore sa obcas dostane voda a prasiatko zahrdzavie. ja si tak raz za 3 mesiace zhodim kolesa povolim prasiatko vyklopim ho, stiahnem prachovku, premazem grafitovou vazelinou a mam zas na chvilu pokoj..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...