Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Subwoofer


waffen

Recommended Posts

Proč zrovna pod sedačku? Na nějakej rozumnej SW je tam jednak málo místa a druhak - tóny o kmitočtu cca <200Hz není lidské ucho dost dobře schopné prostorově lokalizovat, tzn. poznat odkud zvuk přichází. Takže se mi jako nejlepší řešení jeví onen profláklej kufr ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dle mě to bude problém, nejenom u 106, ale prakticky u každýho auta. Jediný další možný umístění, který by možná šlo a který mě napadá, je před nohama spolujezdce. Tam by se něco málo vešlo, ale jestli tam někoho vozíš, tak to budeš mít co nevidět opatlaný od bahna, okopaný, atd. Kufr je fakt nej řešení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží do tvaru ozvučnice. Ja som si robil ozvučnicu na mieru aby zabrala pri čo najväčšom objeme čo najmenej miesta. Zaberá menej ako 1/4 plochy kufra pri 35 litroch čo by si so sériovou ozvučnicou nikdy nedosiahol a pokiaľ tam nechceš bassreflex, netreba nejaké zložité výpočty. Ak budeš mať záujem večer pošlem foto aby si cca videl ako to vyzerá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako momentálne to je nariť, ale ešte som zabudol dodať že za subwooferom som mal ešte naskladané káble, vidno tam tú medzeru medzi bokom auta a bedňou. Čiže ešte odrátaj tie 3cm a fakt to nezaberá veľa miesta... mŕtvolu v tom asi neprepašujem ale ako študentovi mi viac netreba. Ono ja som pôvodne rátal s 8´´ membránou v sériovej ozvvučnici ale potom som dostal ponuku na 10´´ basák za výbornú cenu a mal som ho po známom čiže som ho počul v akcii. Lenže tá ozvučnica zabrala dobrú polku kufra čiže reprák z nej šiel von a spravil som tamto..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...