Jacobsoon Odesláno 7. duben 2013 Autor Odesláno 7. duben 2013 sedí tam nádherně (ještě aby ne za ty prachy) vyvrtaly se dve díry, našroubuješ tam držáčky a je to. cca 10min. jedinej zadrhel byl nasroubovat zpet ten plast, na prd pristup Citovat
Grlik Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 ale pořád nevím jestli se to vleze do kufru Citovat
Jacobsoon Odesláno 7. duben 2013 Autor Odesláno 7. duben 2013 no vida a ja si porad rikam v garazi co sem to chtel vyzkouset.... vyzkousim v tydnu ale predpokladam ze by se to melo vejit, kupodivu je v cabriu celkem velkej kufr Citovat
Grlik Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 no to mě právě zajímá protože ve 205 ten větrolam tam fakt nedám Citovat
PeterJ Odesláno 7. duben 2013 Odesláno 7. duben 2013 Original winschott sa tam zmesti s velkou rezervou, a kolko stoji cca tento?teraz sa na ebay originaly pohybuju okolo 60-70 euro, a instalacia je asi 1 minutka... Citovat
Andreww Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 Tento stojí na aukru 3890,-Kč. Je to dost, ale v době, kdy jsem ho sháněl, na ebay nebyl ani jeden origo Asi špatná doba na nákup. Taky mě zajímá, jestli se vejde do kufru, ale nemám auto doma, abych to zkusil. Citovat
PeterJ Odesláno 8. duben 2013 Odesláno 8. duben 2013 To je pravda, nekedy na ebay neni ani jeden kus a zasa inokedy ich tam je aspon 5. Ono to je taka sezonna zalezitost... Citovat
Jacobsoon Odesláno 8. duben 2013 Autor Odesláno 8. duben 2013 ja kupoval za 3400 rekl sem si o slevu 10% Citovat
Jacobsoon Odesláno 11. duben 2013 Autor Odesláno 11. duben 2013 tak sem dnes přezul na léto vozidlo do práce atd. nasadil sem BBS 15 + pneu Continental 195 50 vzorek mam jen na jednu sezonu.. Ale vypadají celkem slušně, přece jen civilní vozidlo Citovat
Jacobsoon Odesláno 16. duben 2013 Autor Odesláno 16. duben 2013 tak dneska sem si vyzvednul nárazník z opravny, musim říct že odvedly skvělou práci s prasklinama i se zapasováním mřížky.. jen sem zjistil že mám ulomený držáček mlhovky takže pokud někdo máte doma dejte vědět Citovat
Jacobsoon Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 tak sem dnes zase pokrocil, s kamosem sem zapojil, prepajel svetla udelal skvelou pracicku... prijel Kubik S16 kterej si odvezl zbytek veci z old modelu, dale mi prisly mlhovky origo BOScH se vsemi uchyty v krasnem stavu i s postou za 600 ( timto zdravim clena Béďu kterej mi chtěl dát jednu s ulomenym drzakem za 470 s postou) dale sem vymenil spolujezdcovo okenko (kvuli chybejici vecicce mi okno vyjizdelo uplne s kolejnice) diky Dopitakovi za okno byla to strasna piplacka, delal sem to snad dve hodiny ve ctvrtek vse nastrojim a pristi tyden jedeme do lakovny mam dotaz: muze mi prosim nekdo vyfotit nejlepe i zmerit kde jsou ulozeny ty pisty co drzi kapotu u new modelu? dik [upravil dne 23/4/13 20:48 od Jacobsoon] Citovat
MilanF1 Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 Jsem zvědavý na konečný výsledek. K těm pístům, já mám jen tuto fotku: http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1488592&aid=110316 Třeba trochu pomůže. Nevím, zda chceš to místo na karosérii nebo na kapotě Citovat
Kennbell Odesláno 23. duben 2013 Odesláno 23. duben 2013 Jestli chces muzu ti ty vzpery kapoty zitra vyfotit a zmerit Citovat
Jacobsoon Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 diky moc, z tehle fotky koukam ze tam je neco na karoserii a k tomu pridelane ty vzpery, takhle sem to necekal no to sem zvedavej jak to vymyslim.. premejslel sem ze to necham ny tu tycku ale kdyz uz ty vzpery mam... co myslite? Citovat
Jacobsoon Odesláno 23. duben 2013 Autor Odesláno 23. duben 2013 prosim teda nekoho o fotku detail uchyceni ke kapote i k autu, popr. cm od nakyho zachytneho bodu podle ceho se chytim abych to dal presne na misto kde to ma new model.. dekuju Citovat
Mopař Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Foto máš v modelech. A poradil bych klidně, ale nevim jak je to u předFL... Citovat
Dopiťák Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 mno hlavně ty to na origo držáky nedáš musel bys dát blatníky z new modelu ..mají výřez krerej starej model nemá .. jinak stačí kus plechu udělat mu nějakej pěknej tvar + kuličku na vzpěry se dá koupit na feldu ..tuším že na zadní futra Citovat
Jacobsoon Odesláno 25. duben 2013 Autor Odesláno 25. duben 2013 tim padem je to vyreseny, blatniky menit nebudu... vzpery nebudou ale tj malickost ktera mi neva. diky za info Citovat
Dopiťák Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 proč vzpěry ne ? jen si uděláš něco podobnýho jako origo držák ..pár bodů na COčku a máš to hotovo ..práce na hodinu když to přeženu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.