Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
;) sedí tam nádherně (ještě aby ne za ty prachy) vyvrtaly se dve díry, našroubuješ tam držáčky a je to. cca 10min. jedinej zadrhel byl nasroubovat zpet ten plast, na prd pristup
Odesláno

Original winschott sa tam zmesti s velkou rezervou, a kolko stoji cca tento?teraz sa na ebay originaly pohybuju okolo 60-70 euro, a instalacia je asi 1 minutka...

Odesláno

Tento stojí na aukru 3890,-Kč. Je to dost, ale v době, kdy jsem ho sháněl, na ebay nebyl ani jeden origo :( Asi špatná doba na nákup. Taky mě zajímá, jestli se vejde do kufru, ale nemám auto doma, abych to zkusil.

Odesláno

tak sem dnes přezul na léto vozidlo do práce atd. nasadil sem BBS 15 + pneu Continental 195 50 vzorek mam jen na jednu sezonu.. Ale vypadají celkem slušně, přece jen civilní vozidlo :P

post-25648-14109630598694_thumb.jpg

Odesláno

tak dneska sem si vyzvednul nárazník z opravny, musim říct že odvedly skvělou práci s prasklinama i se zapasováním mřížky.. jen sem zjistil že mám ulomený držáček mlhovky takže pokud někdo máte doma dejte vědět ;)

post-25648-14109630751013_thumb.jpg

Odesláno

tak sem dnes zase pokrocil, s kamosem sem zapojil, prepajel svetla udelal skvelou pracicku... prijel Kubik S16 kterej si odvezl zbytek veci z old modelu, dale mi prisly mlhovky origo BOScH se vsemi uchyty v krasnem stavu i s postou za 600 ( timto zdravim clena Béďu kterej mi chtěl dát jednu s ulomenym drzakem za 470 s postou)

dale sem vymenil spolujezdcovo okenko (kvuli chybejici vecicce mi okno vyjizdelo uplne s kolejnice) diky Dopitakovi za okno :papa

byla to strasna piplacka, delal sem to snad dve hodiny

ve ctvrtek vse nastrojim a pristi tyden jedeme do lakovny

mam dotaz: muze mi prosim nekdo vyfotit nejlepe i zmerit kde jsou ulozeny ty pisty co drzi kapotu u new modelu? dik

[upravil dne 23/4/13 20:48 od Jacobsoon]

Odesláno

diky moc, z tehle fotky koukam ze tam je neco na karoserii a k tomu pridelane ty vzpery, takhle sem to necekal :myslim no to sem zvedavej jak to vymyslim.. premejslel sem ze to necham ny tu tycku ale kdyz uz ty vzpery mam... co myslite?

Odesláno

prosim teda nekoho o fotku detail uchyceni ke kapote i k autu, popr. cm od nakyho zachytneho bodu podle ceho se chytim abych to dal presne na misto kde to ma new model.. dekuju

Odesláno

mno hlavně ty to na origo držáky nedáš musel bys dát blatníky z new modelu ..mají výřez krerej starej model nemá ..

jinak stačí kus plechu udělat mu nějakej pěknej tvar + kuličku na vzpěry se dá koupit na feldu ..tuším že na zadní futra

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...