Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Náhradní díly, auta na díly???


Diesel125

Recommended Posts

  • O 8 měsíců později...

Ahoj,dloho jsem tu nebyl a brzo zakončím i členství.Ne že by moje 806 benzin 8V nejezdila,ale přiblížila se doba na výměnu.Ještě letos pojede do Řecka a pak .... Vzhledem k tomu,že má spoustu nových dílů,celou dobu bylo servisováno výhradně Autosalon Svoboda,potěšilo by mě,kdyby si to na podzim převzal nějaký fanda osmsetšestek třeba na náhraní díly.Mám k tomu originál střešní nosič.A do třetí řady dvě sedadla,která nejsou origo,ale spodek jsem předělal podle origo.Jsou pojížděcí a sklopná na lehátkovou úpravu.Když jedem daleko,dávám je do druhé řady pro děti.

Pokud nebude do podzimu zájem,půjde do AAAAAA. Kubis

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...

Ahoj,tak jsem z Řecka zpět,a moje kredenc je k dispozici.Předem zopakuji,že je sice plně pojízdná,ale roky jsou roky.Na jednom kousku D 1 s relativně rovným povrchem jsem to při předjíždění přetáhl na 140,dálková spotřeba s klimou se drží na 8. Končí tomu STK/10tý měsíc a lepší by to bylo na ND.V našem státě to bylo přihlášeno 2002. Najeto podle tachometru asi 160,podle sedadla a volantu aspoň 500,podle stavu motoru tak 200 tis. km.

Cena asi 20tis případně snížená o poplatky přepisu,které by hradil kupec,však se domluvíme na meilu : kubis.kraviny@seznam.cz . Nevím,jak to chodí,kdybych auto zrušil a odhlásil a zájemce by si to odvezl na vozíku.Nebo to přepíšeme a odjede po vlastní ose. P 806 :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj , jen jsem nahodil,dohodě se nebráním.Pokud bude zájem,lze se vždy dohodnout. Dát to na vrakáč je také řešení,ale přirostlo k srdci a radši ať poslouží fandům.Ještě tak čtrnáct dní a potom začnu hledat,kam s ním naposledy zajet.A tím termínem také skončím členství v klubu,který nenechává své členy bez rady.Zvlášť pokec a cestování sleduji,pokud se dostanu k internetu.Pokud bude jiné autí,tak menší než 806 nebo 807 .

P 806

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Ahoj, tak se nikdo neozval,ani že by to vzal zadarmo.Učinil jsem tedy dotaz na jakousi výkupnu ojetin,tam mi nabídli  osmnáct + jednoduchý přepis a pro almaru si přijeli.Peníze hned na ruku,jen jsem to druhý den odhlásil a bylo.Teď jezdím na kole a autobusem,ale na 806 se nedá jen tak zapomenout.Jen málo aut je stejných,nebo lepších (P807,Alhambra,Šaran).V dnešní době,kdy rostou ceny a platy se naopak blíží k minimální mzdě se musíme uskromnit.Dřív se dalo třeba na děti koupit levně u rákosky,to už je minulost...Na nové není a ojetinu už radši ne.Komu poděkovat? Výru ušatému?

Děkuji tímto všem kolegům za jejich trpělivost s mými dotazy - zvláště Oddymu a Raa.Loučím se s klubem a odhlašuji se. P 806

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Zdravim,

potreboval by som zohnat

krabicu vzduchoveho filtru (ten velky cierny hranaty box) (nejaky magor pre domnou tam dal "sportovu hrusku")

FUNKCNE vlozky zamkov (vodic/spolujazdec/kufor + kluce)

FUNKCNE motorceky oboch zadnych supaciek + kufra (jeden zamyka, druhy neodomyka, a trete nejde vobec :(  )

 

+ zadny plast "uzatvarajuci" pravy svetlomet

 

ak by boli k dispozicii aj 4x disky (5*98 stredova 58 15" ) pripadne aj obute (205/65 R15 94S+ hoci aj len na "dojazd" )

 

ak sa nieco najde prosim odpoved sem alebo do spravy

Upraveno uživatelem Renton
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...