pb Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Při přejezdu nerovností mi něco klepe u předního kola. Spojovací tyčku jsem už vyloucil, ta drží. Napadá nekoho, co by to mohlo být? Nedělá to při každé nerovnosti ale třeba při pohupování. Na kostkách to neklepe defakto vůbec... Citovat
Petr605 Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Podle mě je to horní uložení tlumiče. Plech na tom vzduchovym měchu zespoda klepe o to víčko, mělo by to být vidět, že je to otlačený. Mně to dělá taky. Mám totiž ty měchy úplně prázdný a to s tím asi souvisí. Citovat
Fusion Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 nebo tyče stabilizátoru jak mám já. To stačí do toho zespodu zabouchat a pokud je ten kloub vymlácenej tak to bude dělat ten zvuk. Je tam toho hodně co může mlátit... Citovat
Petr605 Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Mně to dělá jenom, když jedu přes hodně hluboký nerovnosti, který jsou blízko sebe - prostě se to auto musí rozhoupat. Při přejíždění normálních nerovností ve větší rychlosti to nedělá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.