Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktivní subwoofer Peugeot 406


Blesha

Recommended Posts

Zdravím všechny :) Mám takoví malinký dotaz. Jsem vlastníkem Peugeota 406 r.v.2000 new model. Mám v něm rádio se zesilovačem origo jbl system, origo repro a usb adaptér hraje fantastic!!! :) Ale k dotazu. Chtěl bych k němu připojit aktivní subwoofer. Jenže radio nemá žádný signáloví výstup tak jsem přemýšlel že bych si na iso konektor zevnitř radia připájel cinch konektory na signal zvuku do wooferu stama. Radio má jen před zesilovač koncoví mám v kufru.Na spouštění wooferu bych chtěl použít 12V které mi sepína origo zesilovač. Prosím o radu jestly je to možne a jestli tím něco nepokazím a radio to zvládne díky. :)

[upravil dne 18/4/10 Blesha]

[upravil dne 21/4/10 Ferry]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přední repro bere výkon také z orygo JBL zesilovače je to origo peugeot. Myslím že fázoví posun a horní propust lze nastavit přímo na subwooferu. No je to spíše hodně kvalitně vyrobená tuba. Díky za radu.

[upravil dne 21/4/10 Blesha]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj a to pred tym si tam mal napojeny zosil?? lebo som pozeral na moje radio a tam kde si napojil tie kable tak mne tam nejde ziadna vodiva cesta na plosaku,cize ja toto asi nemozem urobit :( ty si tam mal vodive cesty?? zajtra mozem urobit fotku ako to vyzera u mna.a ty mas original zosil?? mozes dat foto zosilovaca? a ked mas original zosil mas cez zosilovac predne vyskace na armaturke,predne repro dvery,a zadne repraky na doske?? ja by som chcel taky zosilovac co je original.ale...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím zesilovač jsem měl ale ten origo a ten je připojen přímo do iso konektoru. ten plošák bys tam měl mít protože naněm drží právě ty iso konektory. Ale musíš mít radio ktreré v sobě nemá koncoví zesilovač ale jen před zesilovač kdyby jsi to napájel na ten koncovej tak bys měl ve výsledku ten signál moc zesílenej a skreslenej. Můj model rádia ktere jsem si takhle upravil je PU-1646 A.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm cize z mojho radia nic,ma v sebe koncak a na iso koncovke mam priamo napojene repro.cize mne nebude fungovat ani to co si dorabal ze? lebo tam kde ty si pajkoval tie kable tak ja tam mam tie koncovky,ale nejdu mi tam vodive cesty na plosaku.idu iba na cd-menic ale na ostastne 2ks nejdu.inak otazka ze ten zosil ze vraj ma 240w,hraje ti to podstatne lepsie ??? pitam sa preto lebo cele auto ozvucene original zosilom moze byt velmi zaujimave,lebo na radiu je napisane dolby suround alebo nieco take :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím jestly by ten vstupní odpor nebyl až příliž velký... myslím že by to nedělalo dobrotu.

martis- určitě by to šlo aj u tveho radia stačí jen najít signál ktery vycházi s předzesilovače a napájen draty tam určitě tu někde seženes nějaké schéma a myslím že se oto už někdo tady pokoušel. A pokuď chceš skusit vzít signál s koncového zesilovače není v tom problém aj když tam nemáš ten plošňák stačí ti vzít signál s drátku co ti jdou na zadní repro v podstatě je to to samé co jsem udělal ja akoraj ja jsi stím malinko pohrál:) Ale nevím jak ti to bude hrat zaleží jak máš silný koncový stupeň na tvém radiu aby to nebylo až moc zesílené. Myslím ,že pokusem nic nezkazíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokuď jde o ten zesik tak k tomu informace nemám a na radiu suround myslím není ale hraje to opravdu super řekl bych něco jako trošku lepší sestava a stím subvooferem se to ještě vylepšílo nemůžu si stěževat a asi bych ani nic jinčího nechtěl a hlavně i při vyšším zatížení to hraje čistě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...