Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co s kapotou?


Medvěd

Recommended Posts

Tak jsem byl minulý týden v myčce a o víkendu jsem si všiml, že kapota je vepředu jeden velký \"puchýř\" - po téměř celé délce lemu nad mřížkou chladiče (zřejmě se odletujícími kamínky poškodila vrchní vrstva laku a nyní to začalo reznout).

Více viz. foto

Můj dotaz zní: Zachraňovali byste to nějakým vybroušením a přelakováním nebo byste raději koupili na vrakárně jinou kapotu? Co by takové akce mohly koštovat? Je tu někdo z Prahy, kdo by byl ochoten to za rozumno dát do kupy? (servis se mi s takovou \"závadou\" moc otravovat nechce)

Proč já, do psí p*dele, občas chytnu ten cvokařskej nápad a zajedu s autem na myčku??? Vždyť jsem si ještě před pár dny lebedil, jak je vše O.K. (co oči nevidí .....)

[upravil dne 12/4/2010 Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše Ferry, nechal bych to být. Ono to totiž většinou nerezne zvrchu, ale zevnitř z lemu plechů. Ten nanesený plast už nemá dostatečnou přilnavost a do spáry se dostane vlhkost a začne to reznout zevnitř a dělá to bublinky..

[upravil dne 12/4/10 HonzaZ]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na podzim jsem řešil stejnej případ, překitoval sem to, přebrousil a přelakoval, jen ten kousek, a není to vůbec poznat, ale už se to začíná zase pomalinku objevovat:nevim

Přes léto to zkusím ještě jednou a pořádně a uvidíme, kdyžtak ju vyhodím a seženu jinou:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to naprd vymyslene. Ze spodu sa na tej kapote zraza teplo od motora, a pak ta voda po kapkach steka presne do teho ranecku v predu, a nema zadny odtok alebo tak neco. Take sem to mal, ale trochu sem auto stouchnul, a tak kapota isla fungel nova...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zjistil že kapota na nový model, z druhovýroby je za 4700. K tomu lak - metalíza za 2500, takže za 6000 bez DPH bude nová kapota. Zítra zjistím a asi ji objednám. Naše 406-ka má najeto 412 000 a ta kapota je jediná chyba na kráse, jinak vypadá a jezdí bezvadně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No zacalo to chytat hrdzu (ukazoval som to par ludom na zraze), za falcom to este moc nebolo, tak som to vybrusil komplet v ramci prevencie a ten falc som vystriekal zinkovym sprayom, este to chcem vyplnit body a myslim ze tomu predlzim zivot o par rokov :D ... ak nie, tak aspon pre ten pocit :aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...