Guest JardaČapek Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Ahoj když se to sere tak se to sere.nejde mi radio.nebo abych to upřesnil nejde mi tam vubec do přivodu proud.suvisi to taky ze spinací skřinkou nako?myslím u volantu.kluci poradte už mě s toho jebe.pojistky jsem koukal v pojistkove skrince a dobra u radia taky za radiem je takova keramicka v pouzdru ta je taky dobra.Ale nejde tam proud. Citovat
Dave_k Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Máš origo rádio? Měřil jsi měřákem jestli jde šťáva i k těm pojistkám? Origo by mělo by jít zapnout i bez klíče. Citovat
Guest JardaČapek Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 ahoj origo radio nemám dával jsem tam radio na mp3.ale normalně mi do těd hrálo.Dneska jsem to napojil prímo z pojiskové skrině aby tam šla štva.A funguje.nevím kde se ten proud ztratil u pojistek proud je.A mám problém se spinací skřinkou mám tam vevnitr v té elektrické části uplně ty kontakty obroušene.Je rádio napojené taky na ní?Asi ano že jo?:myslimA jěšte dotaz da se sehnat jen ta elektirická čast té spínačky?A za kolik?Díky moc za odpovědi.Jarda. Citovat
bara Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 U origo rádia není přímo napojení na spínačku.Můžeš ho poslouchat i s vypnutým klíčem po určitou dobu než se ti vypne automaticky.To je ochrana abys nevybouchal baterii. A el.část se dá sehnat na vrakáči,pokud ovšem nechceš funglovku.Ale koukni se tu,kluci tu rozprodávájí auta na díly a pošlou ti to poštou ani nemusíš nikam chodit,jen se domluvíš přes SZ a je to. Citovat
martis Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 nepotreujes kupovat novu el.cast.staci to rozobrat vycistit a nahnut jeden pliesok a poskladat a je to ok.ja som to opravoval a sme tu viac clenov co to opravovali a vsetko od vtedy funuguje ako ma.cize kupovat je uplna zbytocnost a mozno kupis a bude ok na tyzden a zase mas ten isty problem!!!cize rozobrat,vycistit kontakty,nahnut pliesok poskladat a musi to fungovat!! Citovat
Dave_k Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 V ISO konektoru je vždy stálé napětí (z baterky přes pojistky u new modelu přes BSI) a aj spínané (přes spínačku). Nehlásilo to na displeji ECONOMY MOD? Citovat
koblih69 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Ten z baterky ( resp. BSI ) je pin 4 a ten přes spínačku je pin 7 ( obojí na ISO A ). Citovat
Guest JardaČapek Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: martis nepotreujes kupovat novu el.cast.staci to rozobrat vycistit a nahnut jeden pliesok a poskladat a je to ok.ja som to opravoval a sme tu viac clenov co to opravovali a vsetko od vtedy funuguje ako ma.cize kupovat je uplna zbytocnost a mozno kupis a bude ok na tyzden a zase mas ten isty problem!!!cize rozobrat,vycistit kontakty,nahnut pliesok poskladat a musi to fungovat!! A kterej plišek?jsou tam tri.Dik.Jarda. Citovat
Guest JardaČapek Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: Dave_k V ISO konektoru je vždy stálé napětí (z baterky přes pojistky u new modelu přes BSI) a aj spínané (přes spínačku). Nehlásilo to na displeji ECONOMY MOD? Ale ja nemam proud v hlavnich přivodech u toho ISO konektoru.A mam jen proud na dvou červenejch který jsou asi na pamet a když se aktivuje ten ECONOMY MOD tak proud nění nikde.Tak a těd baba rad:-) Citovat
koblih69 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 No tak teď nevím jakou eště čekáš radu. Economy mode ti naskočí protože tam máš odběr a BSI obvod po čase odpojí ( abys nezapomněl puštěný rádio ... ). Takže to je v pořádku, Druhej je přes spínačku a ta je asi špatná. Spínačku je třeba opravit nebo vyměmit a budeš mít i druhej + . Citovat
martis Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 je to pliesok ktory mal pol kruh a pod nim su dva take stocene zeleza,neviem ti to lepsie opisat,ale ked rozoberies el.cast tak vies dat prec tu prednu cast uplne prec a tam je aj ten pliesok ktory ti robi problemy.a su tam myslim aj pruzinky.ked to rozoberies tak to odfot a ti povie co treba opravit a budes to mat na 100% funkcne (spinacku) Citovat
Guest JardaČapek Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Původně zaslal: martis je to pliesok ktory mal pol kruh a pod nim su dva take stocene zeleza,neviem ti to lepsie opisat,ale ked rozoberies el.cast tak vies dat prec tu prednu cast uplne prec a tam je aj ten pliesok ktory ti robi problemy.a su tam myslim aj pruzinky.ked to rozoberies tak to odfot a ti povie co treba opravit a budes to mat na 100% funkcne (spinacku) jsou na bokách takové plisky který maj tvar pulkruhu.na každe straně jeden.ja kdybych to mel vyndane tak to vyfotim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.