GRiMx Odesláno 26. červen 2010 Autor Odesláno 26. červen 2010 Původně zaslal: oni a co marty777,ten nejede? já si myslím že určitě, ale stejně jako loni bude v \"libovkách\" s jinýma tam my nemáme co dělat..:D ale večer snáma určo zachlastá... jsem zvědavej jestli bude mít zase pod sedačkou flašku Finský jako minulej sraz peklo Citovat
oni Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 tak uz se nam to blizi, chtel jsem se zeptat, jestli nekdo ma moznost toho grilu, abych vedel co sebou. jinak jak jste na tom lidi co jede te pres prahu? jestli ma smysl s vama davat spicha a jet spolecne, kdyby nas bylo vic, bylo by to super. Citovat
Budhas Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Už tam je nějaká 607...??? Ještě mi prosím někdo napište o co přesně jde a kde by to mělo bejt...pokud bych dorazil, tak asi v sobotu, v pátek mám odpolední, takže to nevyjde...tak jestli to v sobotu ještě má cenu. Citovat
GRiMx Odesláno 28. červen 2010 Autor Odesláno 28. červen 2010 Původně zaslal: Budhas Už tam je nějaká 607...??? Ještě mi prosím někdo napište o co přesně jde a kde by to mělo bejt...pokud bych dorazil, tak asi v sobotu, v pátek mám odpolední, takže to nevyjde...tak jestli to v sobotu ještě má cenu. SZ;) Citovat
GRiMx Odesláno 28. červen 2010 Autor Odesláno 28. červen 2010 Původně zaslal: oni tak uz se nam to blizi, chtel jsem se zeptat, jestli nekdo ma moznost toho grilu, abych vedel co sebou. jinak jak jste na tom lidi co jede te pres prahu? jestli ma smysl s vama davat spicha a jet spolecne, kdyby nas bylo vic, bylo by to super. s grilem i s party stanem to zatím vypadá zle... jsou 2, ale ani jeden nebude volnej .. =/ [upravil dne 28/6/10 GRiMx] Citovat
oni Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 sakra, tak ten stan vem cert,ale ten gril, sakra mi mame doma vsechno veliky a neda se to ani slozit, prece tam nebudu ohladu,to umru.......:D Citovat
čakom Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 to je aspon gril plechač by asi nebyl problem ale ten rošt Citovat
oni Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 tak ale takovej rost ma plno grilu,to by nekdo mohl vzit, ale kdo veme to kolo Citovat
oni Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 takze to znamena ze frcis? jinak potvrzju, ze ja a meldik a jeden vicemene neclen maiky z 406.. jeste bych poprosil na mape,kde je presne ten sraz u globusu,at jedem na jistotu. [upravil dne 28/6/10 oni] Citovat
GRiMx Odesláno 28. červen 2010 Autor Odesláno 28. červen 2010 Původně zaslal: oni takze to znamena ze frcis? jinak potvrzju, ze ja a meldik a jeden vicemene neclen maiky z 406.. jeste bych poprosil na mape,kde je presne ten sraz u globusu,at jedem na jistotu. Viz. 1. strana čakom za náma přijede na relax. po 19h + Přidávám mapu. Jede se po kruháči, odbočíte ke globusu a projedete celé parkoviště až úplně na konec a tam vás to vynese doprava na parkovací místa - Tam je to nejlepší nikdo tam neparkuje a krásně se tam naskládáme a najdem. Pro ty co pojedou z druhé strany hned přes silnici je prodejna Budvaru [upravil dne 28/6/10 GRiMx] Citovat
oni Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 super. tak uz vim kde to je, to najdem snadno.... dikec Citovat
Lentilka Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 já nejedu:( nejsem schopnej odvýst auto do servisu at mi ho konečně dají do kupy:/ Citovat
Sobol Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 bohužel nepojedu- na posledním sraze bylo auto vystaveno na sluníčku a plastové mračítka vzaly za své..- totálně se zvlnily, nechal jsem je ihned opravit a znovu nalakovat.. bohužel nestihne se to.. Citovat
čakom Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Sobol: na mračitka to nejezdi oni: zatim jedu zas to budu muset umyt [upravil dne 28.6.2010 čakom] Citovat
dobrmik Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 no my gril budem brát....takže v tom by asi nebyl problém??a jeden stan 3x3m a pak máme slunečník 3x3m ale tam je problém s převozem :D musíme to nějak vymyslet... Citovat
309GT Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Hoši,já vůbec netušim.Teď budou prázdniny a bude posranej zákaz jízdy kamionů,tak že pochybuju že se dostanu v pátek do 15:00 domů přijedu až v sobotu,jestli vůbec.Ale pokusím se,alespoň na skok v sobotu:( Citovat
wooody Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 šance že pojedu se taky postupně zmenšuje, ale doufám že to klapne....... Citovat
oni Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 sakra chlapi, nese....! kdybych mel gril co se mi vejde do auta,tak ho beru,ale bohuzel.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.