pet1410928981 Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Dělá to jen na volnoběh, při 2000ot. drnčení zmizí (asi jsem vzbudil některé sousedy), řemen zkontroluju až zítra (doufám že je to jen on). Zrovna včera jsem měnil servo švagrovi na passatu-ale ten má na zahradě celé náhradní auto. Ovšem taky záhada, přestalo mu jít, když napínal klíňák a trošku si pomoh kladivem. Citovat
Fellipe Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 Původně zaslal: Benžík 405 (1,9d break) jsem měl bez posilovače - asi socka edition. Stačilo jet krokem a dalo se v pohodě točit jednou rukou. Gumy jsem měl 185/60/14 semperit comfortlife nafouknutý na 2,4. Tak auto půjde na prohlídku naštěstí k mojemu známému, tak se nebojim, že by něco vynechal. Takže v tom je výhoda. Jinak souhlasim s tim, co píšeš o těch \'odborníkách\' --- to rozdělení těch skupin je přesný Citovat
Fellipe Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 Původně zaslal: koblih69 No na \"odborníky\" pozor. Jejich představa a preventivních kontrolách vě většinou dost daleko od použitelnosti. Ta první skupina se na to vykašle a ta 2 zase prohlásí, že vyměnit se musí skoro všechno. Ta 3. skupina těch podctivejch je ( mám poslední dobou pocit ) na vyhynutí . Řekni jim natvrdo že máš problém s zatuhlým řízením a ať to koukají promazat a zkotrolovat. Jinak s tím přefoukáním nemám problém. Já taky moc neřeším opotřebení pneu, ale hlavně jízdní vlastnosti. A ono je opravdu hodně znát jestli ostře vezmeš zatáčku na správně nahuštěnejch pneu nebo ne. A nejde o to, že jezdíš klidně, až se budeš potřebovat někomu vyhnout nebo prudce zabrzdit tak to teprve doceníš. Ten rozdíl co píšeš vůbec nemusí být na závadu, chce to vyzkoušet. Třeba moje 406 je snad nejcitlivější auto na nahuštění pneu ze všech těch 16-ti co jsem zatím měl. A to bez ohledu na značku a typ pneu který jsem vystřídal. Pak napiš jak jsi dopadnul. Tak auto půjde na prohlídku naštěstí k mojemu známému, tak se nebojim, že by něco vynechal. Takže v tom je výhoda. Jinak souhlasim s tim, co píšeš o těch \'odborníkách\' --- to rozdělení těch skupin je přesný Citovat
Fellipe Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 Omlouvám se, že jsem sem dal 2x tu citaci, ale překoukl jsem se a odpověděl jsem. Tímto se tedy omlouvám Benžíkovi:o Citovat
pet1410928981 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Mám asi volný řemen, jak se napíná? Tady jsem to nenašel a na autě taky ne (jsem po včerejšku nachcípaný a nechce se mi pod auto) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.