Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dělá to jen na volnoběh, při 2000ot. drnčení zmizí (asi jsem vzbudil některé sousedy), řemen zkontroluju až zítra (doufám že je to jen on). Zrovna včera jsem měnil servo švagrovi na passatu-ale ten má na zahradě celé náhradní auto. Ovšem taky záhada, přestalo mu jít, když napínal klíňák a trošku si pomoh kladivem.

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

405 (1,9d break) jsem měl bez posilovače - asi socka edition. Stačilo jet krokem a dalo se v pohodě točit jednou rukou. Gumy jsem měl 185/60/14 semperit comfortlife nafouknutý na 2,4.

Tak auto půjde na prohlídku naštěstí k mojemu známému, tak se nebojim, že by něco vynechal. Takže v tom je výhoda.

Jinak souhlasim s tim, co píšeš o těch \'odborníkách\' --- to rozdělení těch skupin je přesný:super

Odesláno
Původně zaslal: koblih69

No na \"odborníky\" pozor. Jejich představa a preventivních kontrolách vě většinou dost daleko od použitelnosti. Ta první skupina se na to vykašle a ta 2 zase prohlásí, že vyměnit se musí skoro všechno. Ta 3. skupina těch podctivejch je ( mám poslední dobou pocit ) na vyhynutí :D . Řekni jim natvrdo že máš problém s zatuhlým řízením a ať to koukají promazat a zkotrolovat.

Jinak s tím přefoukáním nemám problém. Já taky moc neřeším opotřebení pneu, ale hlavně jízdní vlastnosti. A ono je opravdu hodně znát jestli ostře vezmeš zatáčku na správně nahuštěnejch pneu nebo ne. A nejde o to, že jezdíš klidně, až se budeš potřebovat někomu vyhnout nebo prudce zabrzdit tak to teprve doceníš. Ten rozdíl co píšeš vůbec nemusí být na závadu, chce to vyzkoušet. Třeba moje 406 je snad nejcitlivější auto na nahuštění pneu ze všech těch 16-ti co jsem zatím měl. A to bez ohledu na značku a typ pneu který jsem vystřídal.

Pak napiš jak jsi dopadnul.

Tak auto půjde na prohlídku naštěstí k mojemu známému, tak se nebojim, že by něco vynechal. Takže v tom je výhoda.

Jinak souhlasim s tim, co píšeš o těch \'odborníkách\' --- to rozdělení těch skupin je přesný:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...