Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

1.4i ztráta výkonu


freeco_ho

Recommended Posts

Zdravím,

snažil sem se tady něco vyhledat, ale nějak sem nic nenašel tak buď neumím nebo tady nic podobného není, no k věci. Dnes sem jel do města a potřeboval sem se zařadit do druhého pruhu tak sem jedničku vytočil na něco mezi 3500 - 4000 no a potom naráz auto ztratilo výkon, jdou cítit jemné vibrace a zvuk auto je takový, no zdravý rozhodně není. Zpět po cestě z města mi začala blikat kontrolka diagnostiky motoru. Bliká v pravidelných intervalech. Jinak auto je teda 1.4i rok výroby 2001 .... jediný problém je v tom že teď sem v ostravě a bydlím na jihu moravy, tak sem se chtěl zeptat jestli to mazel zvládne dojet domů (nějakých 160km) Díky za všechny případné rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ked máš pobliš neaky servis alebo niečo tak skus behnuť na diagnostiku, možno je len neaka zavada v počitači a ked ti to vymažu tak všetko v poriadku...inak nie som odbornik tak počkaj až ti napíšu skusenejši, ale ked ti blika kontrolka motora tak by som skusil isť na tu diagnostiku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavý zvrat událostí ... auto bylo zpraveno, další den šlo na výměnu brzd, ale ouha, začalo to dělat úplně to samý ... tak se vyměnili ještě všechny svíčky, do nádrže se nalila směs na čištění vstříku a zase to bylo ok. Den sem stím jezdil bez problému, dnes ráno dojdu k autu ... a kua zase to blbne :( nemáte někdo nějaký \"nápad\" co by stím mohla být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 9 měsíců později...

Měl jsem podobný problém, taky jeden válec nechtěl makat. Vyměnil jsem svíčky, žádná změna. Dal jsem to elektrikáři a druhý den mi sdělil, zaprasená tryska vstřikování. Dal tam použitou a přišlo mě to na 2 tisíce.

Poté přišla otázka, kde jsem tankoval. Já že normálně u Shellu, ale naposledy u Tesca....a on: \"tak to jste za 14 dní už čtvrtý :bacha!!!!!!!!\"

(Stalo se na jaře 2010 - od té doby jen Shell)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono když ČOIka dělá takové cavyky se zveřejněním nějakého jejich výsledku, zvlášť když se jednalo o ty pumpy, které nevyhovují. Tak se pak není čemu divit, sice to teda prej už zveřejnili ale to nemění nic na tom, že jim to trvalo sakra dlouho. Já osobně brávám momentálně benzín na Benzině tak se uvidí jestli se z toho nevyklube zase nějaký průser.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...