Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

karburator do mi 16??


zdenčán

Recommended Posts

ahoj lidi, chtel bych vedet jestli tady nekdo uz skousel dat karbec do Mi 16??? ja sem totiz mel felicii 1.3 a dal sem do ni karburatory z motorky z nejake hondy. ten vykon pak byl uzasnej.............;) ale ta spotreba uz zas tak ne :). a ted sem si koupil karburatory z nejaky kawarny a chci je narvat do Mi16. A kamos kterej tomu dost rozumi mi rekl, ze si mam dat pozor na delku saciho potruby od karburatoru k hlave a na spostu dalsich veci............tak jestli nekdo neco podobneho tvoril budu rad kdyz se semnou podelite o sve zkusenosti......!dikes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten tvoj kamos ma pravdu a ver tomu ze tu ani nikde inde nenajdes niekoho kto by tam rval karbec a to do mi16. Ja som robil na mi 16 upravy ale toto ma v zivote nenapadlo a aj keby sa ti to podarilo tak spotreba by bola ohromna to je jednoduchsie nechat cipnut IO v RJ a mas vykon aj rozumnu spotrebu a to s karbecom nedocielis a uz stim sanim urcite nie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak ja to auto nemam na nejaky moc jezdeni spis jen tak na blbnuti..........:D a karburatory mam z kawasaky zx6 a ta ma 4 karburatory (zparovane) a nevedel bys kdo by to sani mohl mit?? ja si ho muzu udelat delsi a pak ho treba zmensovat dokud se to nevychyta.....!ale asi by to bylo docela dost zbytecne prace!!! tak kdyby mi nekdo mohl pomoct bylo by to fajn.........dekuju za prispevky.!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...