Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kvalita PHM-mapa-už zas


Haryk

Recommended Posts

Kámoš natankoval s Lancií v Mikulově na Shellce a rozsvítila se mu kontrolka diagnostiky motoru. Tak pak dotankoval na jinej a kontrolka zhasla... Možná to benzínem nebylo...ale kdo ví. Každopádně když se vám tohle stane na dovolenej na druhej půlce republiky, tak to moc nedodá :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: tommas11

taky si to myslim..kdyz natankuju v šumperku u shell a v poho neznamena to ze v zabreze u shell to bude taky dobry..

Mno zábřežská shellka bude asi kapitola sama o sobě :D Dřív to byl tuším Elian nebo jak a už tehdá to stálo za ho*no, takže to asi nebude řetězcem ale pumpou/ majitelem. :xvul Benzina už nepremává?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna nedávno jsem o tom vedla debatu s člověkem, který se o pohonný hmoty stará.. byla jsem v šoku, co dodávají na benzínkách.. Ručil mi kvalitou jen u EuroOil, což mě docela překvapilo.. No a dle testů iDnes z těch velkých benzinek dopadla nejlépe nafta od Benziny, konkrétně Benzina TOP Q diesel, hned za ní Benzina Verva diesel. Nejhůř skončila Shellka.. koho by to zajímalo, článek zde: http://auto.idnes.cz/test-drazsi-nafty-benzina-prekvapila-shell-zklamal-fxl-/automoto.asp?c=A080915_145641_automoto_fdv

Myslím, že je dobrý vědět, že z nás někteří jenom vymáhají peníze a tváří se jako kdyby nám to mělo pomoci.. Kamarád tohle řeší tak, že před tankováním si leje do nádrže aditiva (výjde to cca 20 ml na 20 litrů, nic hrozného). To je ale už na další diskusi, jestli to pomáhá, či nikoliv...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Jenda309: jj bejvalej Elijan a od te doby se tam zmenilo snad jen vedeni..:(

To CelticGirl: mno nevim nectu clanky o benzinkach nema to cenu..ja tankuju u šumperske Shellky jen proto ze tam maji nejrychlejsi benzin a to mam vyskouseny..brachovo punto 1.2 65kW je hodne citlivy na benzin..a myslim ze tam maj i certifikat kvality na kazdym stojanu (ty samy certifikaty jak sou na benzine)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tomass11: Certifikat kvality neznamena nic. Bohužel :(. Vše se dá koupit. A nezávislé měření kvality je více než průkazné.. Je hrozný, když nafta u Shellky má stejnou nebo podobnou kvalitu jako na no name benzínce, ačkoliv je o dvě koruny na litr dražší. Tohle byla nafta a samozřejmě vždy záleží na té které konkrétní benzínce a na tom, kdo jí vede.. pokud s ní máš dobrou zkušennost, proti gustu.. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono jsou hlavně asi dva nebo tři dodavatelé (firmy) co dodávají PHM do všech českých pump. Kamarád jezdí s cisternou na rozvozu PHM a z jedné rafinérky vozí Agipu, OMV, malýmu soukromníkovi co má jen jeden stojan na BA 95 natural a druhý na naftu. Prostě je jedno komu to doveze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono asi nejvíc záleží na tom, jaký mají tanky na PHM......někdo přede mnou tu zmiňoval zábřežskou Shell....tak ta bude na prd, protože tam je sice nová budova, ale v zemi jsou starý tanky, takže asi špína....jinak já tankuju pokud možno v Mohelnici na Benzině....tam je to sázka na kvalitu....:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...