Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bio paliva-a je po ftákách


Haryk

Recommended Posts

Vzhledem k celosvětové spotřebě paliv není možný je nahradit biopalivem ani z části bez toho, aby to vytvořilo hladomor.

Takže bych doporučil \"vědcům\" vrátit se na začátek.

Včera sem viděl super dokument o využívání jiných zdrojů energie, dokument je z roku 1993. Nikoho tenkrát ani nenapadlo, že by se jezdilo na rostliny. Naopak tam ukazovali vynálezy jako využití tepla, který vychází z každýho výfuku - na konci byl jakejsi \"tlumič\", kterej pak měl vedení zpátky do motoru uprostřed stávajícáho výfuku, neboli výfuk ve výfuku, v motoru pak byl jakejsi minireaktor, kterej vytvářel páru a zbytek sem nepochopil, nebo nechtěli přesně popsat jak to funguje. Každopádně spotřeba byla 1/4 oproti normálu a z výuku nevycházel žádnej bordel, dokonce vycházelo o 3% víc kyslíku, kolik bylo ve vzduchu.

Pak byl jeden chlap, kterej udělal ohřívač vody, princip byl jednoduchej - do panelů dal freon (klimatizace, ledničky), kterej má běžnou teplotu cca -30°C. Jakejkoliv teplejší okolní vzduch tyto panely ohřál, v jakýmkoliv počasí, a pak systémem jakýhosi čerpadla (poháněným taky tím teplem), byla voda zcela zdarma ohřívána.

A v neposlední řadě je teorie, kterou většina vědců neuznává, že okolo nás je nekonečná využitelná energie, toto zkoumal už Tesla a chtěl tuto energii \"vysílat\" z USA do Evropy, nebylo mu to ale dovolený J.P. Morganem (mimochodem společnost, o které je dost slyšet v souvislosti s krizí).

A to je dokument 17 let starej a zatím se v tomto směru neděje nic, nebo spíš je to úplně potlačovaný nadnárodníma společnostma.

Já osobně bych byl pro jezdit stále na ropu ale upravit motory tak, aby bez ztráty výkonu jezdily za 25% současných spotřeb.

A ještě zajímavost: jeden chlap tam ukazoval něco jako baterii, která v sobě měla směs minerálů. Ty minerály samy o sobě měly měřitelných 5V, upraveny do jakýhosi válce pak dávaly 12V, bez nabití. Jinýma slovama nekonečná 12V baterie, velikost byla asi jako flaška 1l pití.

Tady je to využití tepla z výfuku http://www.youtube.com/watch?v=Ljw87uVhdeE, http://bingofuel.online.fr/bingofuel/images/jlnmfpdg.gif

[upravil dne 31/3/2010 Fusion]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od pouzivani Freonu se odstoupilo uz pred drahnou dobou z duvodu likvidace ozonove vrstvy... nicmene Tebou uvadeny system je pouzivany, rika se mu tepelne cerpadlo a nahrazuje topeni v nizkoenergetickych domech. Nicmene ucinnost systemu vzduch - vzduch je dost mizerna. Mnohem lepsi je system ulozeny castecne do zeme nebo vody.

Jenze ani to neni samospasitelne, resp. to docela dobre funguje u jednoho domku, dokonce i u peti, deseti... ale jak to nainstaluje cela vesnice, najednou je ucinnost v ....

to je jen jeden z Tebou uvadenych prikladu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechno je to sice krásné a na 100% už motor na jiné palivo než ropy je vymyšlen,ale je tu velké Ale.Jestli si někdo myslí že velké ropné koncerny včetně arabů si si podřežou zlaté tele,větev pod sebou a přijdou o biliardové zisky je na velkém omylu.Vždyť jsou k vůli ní pod záminkou humanity vedeny války,zvhovány vlády a nejen v perském zálivu.Jaký to má dopad na živ.prostředí je všem u prdele i těm co sedí denně za volantem a to ostatní jsou jenom máčky kolem toho.Taková je skutečná realita.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...