Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Za kolik prodat?


Leos

Recommended Posts

Ahoj lidi,

přemýšlím o prodeji svého miláčka, ale nemám vůbec představu za kolik by se dal prodat. Pokud jste někdo v obraze, tak prosím o radu. Jedná se o P 307SW / 100kW-HDI. Auto je téměř v max. výbavě a velmi zachovalé.(barevná orig. navigace, kůže...). Dovezl jsem ho před třemi roky z Německa i se serviskou, třemi klíčky, kodovou kartou a najeto měl 55000km. Současný stav je 105 000km. Má nové přední kotouče a celou spojkovou sadu+nový setrvák.(spojka začínala klouzat tak jsem nechal na radu servisu vyměnit vše i setrvák a gufera motoru i převodovky. Auto nebylo nikdy bourané. Měněné bylo jen čelní sklo, kvůli prasklině od kamínku. Rok výroby je 2004. Motor je ve výborném stavu a dostával pravidelně Castrol turbodiesel 5w/30. Max. rychlost 210km/h. Zimní pneu + origo alu 16 a letní brigestone + alu OZ 17. Díky za radu;)

[upravil dne 28.3.2010 Leos]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsou ceny aut už asi opravdu nízké. Chtěl jsem si jen udělat představu. Byl jsem s autem v AAA Auto a nabídli mi 150 000,- kč na ruku. Vím ale že v bazarech se snaží vydělat a tak jsem chtěl slyšet i nezávislé hodnocení. Hodně velký dojem na ně udělala jasně doložená minulost auta podložená výpisem ze servisní databáze Peugeotu a servisní knížky kde vše souhlasí. Dokonce mám i doklad o nákupu nového auta od původního majitele kde je cena nového vozu 37 600 eur.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono v áčkách mozna rekliu 150 na ruku aly kdybys tam prijel tak te stejne sundaji na 100 - 120.Jinak ja bych to asi taky pod 150 neprodal.V tom toce na tech 150 zacinaji a ta tvojhe je pekna a servisovana ale to nekoho vubec nezajima a radeji koupi mrdku za 100 dalsich 80 do toho v prvnim roce strci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,

možná by byla lepší soukromá zpráva ,ale nevím jak přesně na to tak to napíšu sem,

něco takového teďka zrovna sháním jako rodinné auto a tohle tvoje z clubu se mi líbí-láká mě ten 100kw motor teď mám 80 a jsem celkem spokojenej,ale každej koník navíc je dobrej.

Vzal bych ho dle domluvy kolem 145 tak jestli by jsi měl zájem,tak by jsme se mohli domluvit.

S pozdravem Petr J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějaké to foto interiéru by bodlo, ale už takhle vypadá super a pokud je vše jak píšeš tak pod 150 nechoď. Kupec na takovýho krasavce se podle mne do měsíce najde. :super

Mít ty prachy a nemít kupátko v garáži tak pro něj jedu a to to nemám daleko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: bubakkaja

A rozhodne bych k tomu nedaval ty 17ky nikdo by je nezhodnotil a chtel by je k autu gratis.Jak jsem psal minimalne bych chtel za tenhle rok 150k

S OZ 17 to auto vypadá skvěle, mají ET16 a jsou oproti originálům o 1,5cm vysunuté. Na první pohled to nikdo nepozná, ale to auto vypadá úplně jinak. S těmi originál alu je proti těmto úplná chudinka a navíc na co by mi byli, stáli sice i s pneu 50 000, ale co se dá dělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...