Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak nový problém, přišlo teplo a zjistil jsem že nefunguje klima.


MotoMoto

Recommended Posts

A teď je otázka zda to je jen prázdné a nebo vadné. Nevíte zda na diagnostice se to dá zjistit? A nevíte o dobrém spec.servisu na klimošky. Tady jeden je,ale ty ceny, ty ceny.

Nebo ještě lépe nějaký typ kde co zkontrolovat, nebo kde může být něco prasklého, nefunkčního, prostě kde hledat vady. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je takto těžko z placu něco diagnostikovat.Ale skus si ji zapnout jestli aspoň fachčí kompresor.Pokud jo,tak tam máš takové ventilky na těch trubičkách od klimošky a když zatlačíš tak by mělo ucházet chladící médium i když to ještě nic nemusí znamenat můžeš mít i málo.Ale pokud je i tohle relativně v poho pak zajeď kamkoliv,kde mají na to mašinu na naplnění,nemusí to být u pažouta.Protože tam se zadá typ vozu a všechno už obstarává automatika včetně doplnění oleje i vytištění protokolu.Trvá to asi 1 hoďku (odsátí,vyčištění doplnění),takže když to budeš mít za 20min. něco ošidily.Jenže měli by mít i tzv.čichačku (měřák na ůnik chl.kapaliny),protože pokud máš prdlou hadici tak si to zopakuješ znova.No tím je potřeba obejít spoje,hadice a máš klid.No a ještě se tam mění takový filtřík,přesný název si už nepamatuji.Běžně to stojí od 800 - 1000kč, filtřík asi za 1000kč.Asi tak v kostce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za popis. Tak jsem zjistil, že kompresor nesepne, za druhé tlak v tom není žádný, nic neutíká při stlačení, jen slabounce pšouklo. Takže to asi bude prázdné. Teď je jen otázka co kde může být prdlé. Asi natlakovat vzduchem by nepomohlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ potřeboval jsem jen zjisti jak to zjistím. Jen to znamená že to natlakují a ono to zase uteče a teprve pak budou zjišťovat kde to utíká? Nemáte někdo dobrý typ u nás v regionu Liberec kam se vrtnout?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak mi tam čehosi trochu natlačili a klima funguje. Jen je prý běžné že u těchto aut že z klimatizace chladivo uteče. Prý to dělají francouzká auta. No nevím Renaulta mám 12 let a ani jednou se nemusela klima dopouštět. Tak snad bych byl raději kdyby tam našli nějakou trhlinu než aby se muselo každý rok za 800 dopouštět. Jaké jsou vaše zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, musím to vyzkoušet. Jinak bych asi cestu nepřežil. Už jsou doby pryč kdy jsem byl schopný jet v noci a ve dne bez klimy je to sebevražda.

Aspoň pro mě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen se děsím co to bude stát, protože mám pocit že to asi někde uniká, ta účinnost nějak slábne. Uvidím po dnešku jsem na služebce v Praze a tam v dnešních prezidenských kolonách se to aspoň otestuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...