Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prehodenie veci z Anglickej verzie???


maro777

Recommended Posts

Mal by som jednu otázku, je to problem ak potrebujem par nahradných dielom na 406 - to jest chladič náraznik, možno motor a nieake trubky, s tým že by som si zohnal z anglicka taky isty tip peugeota a poprehadzoval to?

Hlavne sa mi jedna o motor či tam je nieaky problem z Angličana ak je to ten isty model???http://www.peugeot-club.com/kniha/img/myslim.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No klimu prave nemam, takže v pohode, len od serva čo tam nieake idu popod a snad od chladiča myslim ze tam niečo je.

Netušim čo všetko tam ešte može byť v tahu lebo som sa šmýkal 30 metrom po zvodidlách - inak na aute ani škrabanec len predny naraznik si to odniesol a spodok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Blackstar407

co sa tyka hadic od serva konkretne ta ktora ide popod motor mozes pouzit z anglicaka len tam kde sa pripaja na trubku ktora ide k riadeniu je to prichytene na naprave budes ju musiet trocha pretocit do opacneho smeru nic strasne bude ty trocha trcat k zemi oproti predoslej hadici.....Inac mam doma tri auta na diely aj anglicak ak by si nieco potreboval..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z anglicaka ti bude vela veci sediet ja som teraz rozbral anglicaka a je tam uplne vsetko rovnake ohladom motora este aj vsetky hadice mi sedia.Blackstar407 ja som daval cele potrubie aj nadrzku aj servo z anglicaka a vsetko pasovalo.je pravda ze som nedaval hadicu od serva az priamo k riadeniu ale ostatne mi sedelo.maro777 ako je na tom vyfuk?olejova vana?ramena?napravnica,.... tiez mam veci na 406 novy model,tak keby nemal Blackstar407 kludne napis. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam mať kompletne pojazdne auto z anglicka nakolko brat tam žije, takže som sa len obaval či to bude sedieť, inak vyfuk vraj mam tieť trocha poškodeny aj vana je zahnuta. Inak neviete či 406 ma nieaky priestor v olejovej vani, alebo ked je trocha zahnuta bude chytnuta aj ojnica???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja ked vies aby ti doniesol tak by bolo pre teba najlepsie kupit taky isty ako mas,myslim motor,farba a bud old alebo new model. by si vedel vsetko pouzit bez toho aby si musel minat nejake peniaze a z tou vanou neviem teraz povedat ale v priebehu tyzdna budem rozoberat moj pokazeny motor tak pokial ma nikto nepredbehne tak ti dam vediet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

trošku to oživím nech nezakladám nové vlákno.

Z toho čo som pochopil, tak diely, aspoň väčšina bude z angličana pasovať. idem pre kamaráta čo žije v írsku kupovať 406 2,0hdi 2001 za 1900€ a on ked sa vráti niekedy v máji tak by prišiel na takom istom čo by si kúpil tam a mal by jedno v podstate na diely.

bude to podla vas OK?

Ďakujem za rady, či do toho ísť alebo nie...:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...