Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a) \"pod Tatrami\"

b) Košičania chystajú nejaký zraz tak sa k nim môžeš pripojiť

c) väčšina aktívnych členov (Slovenských) je zo západného Slovenska preto sú zatiaľ oficiálne zrazy tu

d) toreticky by bolo možné zrealizovať letný trojdňový zraz po Tatrami ale každý rok je takýto zraz iba jeden a na tento rok je už odsúhlasený do Piešťan.

O aktivitách Slovenskej časti klubu sa viac dozvieš na stránke v mojom podpise.

Odesláno
Původně zaslal: murko

hmm no trepat sa az tam :-//// :myslim

A toto je presne obvikly nazor :)

Ked sa ty nechces trepat na zapad, preco cakas ze sa ludia zo zapadu budu trepat po tatri ?

Pokial chces, mame tu 3 dnovi zraz, v PN, pridi, zoznamis sa, uvidis ako taky zraz vyzera, ako prebieha, ako funguje, a pokial budes chciet, mozes nieco skusit zorganizovat aj tam pod tatrami :)

Odesláno

hmm no trepat sa az tam :-//// :myslim

Na odkazovanej stránke je i výzva o možnosti zorganizovať zraz koncom apríla v Banskej Bystrici alebo Zvolene. To by si mal bližšie ale paradoxom je že za temer mesiac sa neozval ani jeden záujemca. Pritom je to lokalita v strede Slovenska.

Ak si pohľadáš príspevky o organizovaní zrazov na Slovensku tak zistíš že na východe sa zíde tak cca 10 členov. Tu na západnom Slovensku je to podstatne viac takže podľa princípu demokratickej väčšiny....

hmmm a co ide na takom zraze? ci sa len chlasta a keca o autach?:-)

Každý podľa svojich záujmov. Program býva iba na veľkých zrazoch lebo na malých je málo času, no napriek tomu v Senici bola i súťaž s cenami. Na malých sa hlavne zoznamujeme aby sme sa na veľkom necítili ako na návšteve ale ako medzi svojimi.

Odesláno
Původně zaslal: PnR

Vysoke tatry sa mi zda byt vhodna lokalita pre stretnutie aj zpadniarov aj vychodniarov.

Áno. Veľký zraz si tam viem predstaviť. Ak sa nájde niekto kto si zoberie na zodpovednosť organizáciu tak som za a určite sa zúčastním.

[upravil dne 14/3/10 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: PnR

Vysoke tatry sa mi zda byt vhodna lokalita pre stretnutie aj zpadniarov aj vychodniarov.

Áno. Veľký zraz si tam viem predstaviť. Ak sa nájde niekto kto si zoberie na zodpovednosť organizáciu tak som za a určite sa zúčastním.

[upravil dne 14/3/10 pastorek]

ako nemusi byt pod tatrami ja som len nevrhol lebo je tam krasne prostredie.... ako BB alebo ZV moze byt tiez z tym nemam problem.... lepsie stredne SVK nech to ma kazdy na skok ....

Odesláno

som zo stredneho slovenska ale nemam skusenosti nikdy som na žiadnom zraze nebol no premiera by mohla byť povedzme v PN no neviem či sa my to nekoliduje z chorvatskom a pripadne by nebol potom problem zabezpečiť naky podnik tu u nas škoda tych tatier tam by som sa isto bral zraz nezraz

Odesláno

Myslím si, že sraz v Tatrách by určitě lákal i mnohé české členy klubu - kdyby byl třeba za rok někdy v červnu, docela si umím představit, že bych si s rodinkou udělal v Tatrách i týden před nebo po sólo program.

Taky by se mi určitě líbila možnost vyzkoušet toto:

http://new.ceskedrahy.cz/mezinarodni-cestovani/specialni-nabidky/autovlaky/-4106/

Odesláno

Aj keď už to nieje len jedno popoludnie ale chce to spoň jednu noc v danej lokalite. Ale ak bude dobrá konštelácia hviezd a vhodní termýn tak nemám problém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...