murko Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 a co tak zraz niekde pod Tatramy?hmmm Citovat
pastorek Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 a) \"pod Tatrami\" b) Košičania chystajú nejaký zraz tak sa k nim môžeš pripojiť c) väčšina aktívnych členov (Slovenských) je zo západného Slovenska preto sú zatiaľ oficiálne zrazy tu d) toreticky by bolo možné zrealizovať letný trojdňový zraz po Tatrami ale každý rok je takýto zraz iba jeden a na tento rok je už odsúhlasený do Piešťan. O aktivitách Slovenskej časti klubu sa viac dozvieš na stránke v mojom podpise. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: murko hmm no trepat sa az tam :-//// A toto je presne obvikly nazor Ked sa ty nechces trepat na zapad, preco cakas ze sa ludia zo zapadu budu trepat po tatri ? Pokial chces, mame tu 3 dnovi zraz, v PN, pridi, zoznamis sa, uvidis ako taky zraz vyzera, ako prebieha, ako funguje, a pokial budes chciet, mozes nieco skusit zorganizovat aj tam pod tatrami Citovat
murko Odesláno 14. březen 2010 Autor Odesláno 14. březen 2010 hmmm a co ide na takom zraze? ci sa len chlasta a keca o autach?:-) Citovat
Durko Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 zbehni do Gánoviec za Praktikom ten ti to vysvetlí. ten sa trepal až sem Citovat
obaf Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Ale nie je to zly napad, volam kapovi:roker Citovat
pastorek Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: murko hmm no trepat sa az tam :-//// Na odkazovanej stránke je i výzva o možnosti zorganizovať zraz koncom apríla v Banskej Bystrici alebo Zvolene. To by si mal bližšie ale paradoxom je že za temer mesiac sa neozval ani jeden záujemca. Pritom je to lokalita v strede Slovenska. Ak si pohľadáš príspevky o organizovaní zrazov na Slovensku tak zistíš že na východe sa zíde tak cca 10 členov. Tu na západnom Slovensku je to podstatne viac takže podľa princípu demokratickej väčšiny.... Původně zaslal: murko hmmm a co ide na takom zraze? ci sa len chlasta a keca o autach?:-) Každý podľa svojich záujmov. Program býva iba na veľkých zrazoch lebo na malých je málo času, no napriek tomu v Senici bola i súťaž s cenami. Na malých sa hlavne zoznamujeme aby sme sa na veľkom necítili ako na návšteve ale ako medzi svojimi. Citovat
PnR Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Vysoke tatry sa mi zda byt vhodna lokalita pre stretnutie aj zpadniarov aj vychodniarov. Citovat
Dekky Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 idem tam v maji, velmi sa tesim. neberte to ako provokaciu,ale ako inspiraciu. neda sa nic robit mam v srdci 2 znacky, tak musim obcas sediet na 2 stolickach. http://www.volvoklub.sk/viewtopic.php?f=26&t=613 do piestan prideme tiez, nebojte Citovat
pastorek Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Původně zaslal: PnR Vysoke tatry sa mi zda byt vhodna lokalita pre stretnutie aj zpadniarov aj vychodniarov. Áno. Veľký zraz si tam viem predstaviť. Ak sa nájde niekto kto si zoberie na zodpovednosť organizáciu tak som za a určite sa zúčastním. [upravil dne 14/3/10 pastorek] Citovat
Qcko Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 To by nebolo zle, daleko to mam priblizne rovnako pod Tatry aj do Trnavy ... urco by sme sa ukazali Citovat
obaf Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 No, po telefonate s KAPOM som dospel sme na nieco prisli, ale kedze tento rok su piestany, tak tatry musia pockat Citovat
praktik Odesláno 15. březen 2010 Odesláno 15. březen 2010 Původně zaslal: Durko zbehni do Gánoviec za Praktikom ten ti to vysvetlí. ten sa trepal až sem murko rad sa s tebou zoznamym:D:D:D Citovat
murko Odesláno 16. březen 2010 Autor Odesláno 16. březen 2010 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: PnR Vysoke tatry sa mi zda byt vhodna lokalita pre stretnutie aj zpadniarov aj vychodniarov. Áno. Veľký zraz si tam viem predstaviť. Ak sa nájde niekto kto si zoberie na zodpovednosť organizáciu tak som za a určite sa zúčastním. [upravil dne 14/3/10 pastorek] ako nemusi byt pod tatrami ja som len nevrhol lebo je tam krasne prostredie.... ako BB alebo ZV moze byt tiez z tym nemam problem.... lepsie stredne SVK nech to ma kazdy na skok .... Citovat
kalio306 Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 som zo stredneho slovenska ale nemam skusenosti nikdy som na žiadnom zraze nebol no premiera by mohla byť povedzme v PN no neviem či sa my to nekoliduje z chorvatskom a pripadne by nebol potom problem zabezpečiť naky podnik tu u nas škoda tych tatier tam by som sa isto bral zraz nezraz Citovat
Y2K Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Pod Tatrami by bolo fajn... Ak by sa dalo by som prisiel ak tam daco bude Citovat
Medvěd Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Myslím si, že sraz v Tatrách by určitě lákal i mnohé české členy klubu - kdyby byl třeba za rok někdy v červnu, docela si umím představit, že bych si s rodinkou udělal v Tatrách i týden před nebo po sólo program. Taky by se mi určitě líbila možnost vyzkoušet toto: http://new.ceskedrahy.cz/mezinarodni-cestovani/specialni-nabidky/autovlaky/-4106/ Citovat
kaper Odesláno 16. březen 2010 Odesláno 16. březen 2010 Aj keď už to nieje len jedno popoludnie ale chce to spoň jednu noc v danej lokalite. Ale ak bude dobrá konštelácia hviezd a vhodní termýn tak nemám problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.