Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj už nějakou chvilku jsem na foru nejdřív jako majitel 405SW dále 206SW a konečně se mi dostala do rukou pořádná kára (sice jsem chtěl 807 ale cena za C8 byla víc než lákavá)

Tak doufám že mě mezi vás pežotáky přijmete :roker

Nějaký info vo autě je to 2.0 Hdi bez FAP(zaplat pánbůh ;) ) má to sedm sedaček osm airbagu LCD mezi budíkama el posuvný dvirka příčníky na střeše tempomat........

Jo jedinou věc co to nemá a sem z toho docela neštastnej je ESP to mam i na 206:bojim

auto jsem koupil tuklý na předek tak ho nyní šlechtim v garáži

Odesláno

Jakej je to rok výroby že to nemá ESP? Já myslel že to je v základu u tohohle auta.

Odesláno

no vyděl bych to na nějakou řídící jednotku ta by měla být tušim pod sedadlem řidiče to kouzelný tlačítko na vypnutí a povolit to v diagnostice samozřejmě předpokládám že tam jsou natahaný kabely:roker

Odesláno

No a řekl bych hdromada čidel a rozdělovČŮ BRZDNÝCH TLAKŮ- mYSLÍM, ŽE ZROVNA TOHLE moc dodělat nejde. Ale nejsem mechanik. To jen typuju.

Odesláno
Původně zaslal: mišák.piskle

Ahoj, taky tě vítám. Jsem tady s C8 taky takový spokojený...:o

Čágo koukám do tvýho podpisu Fap máš vyndanej nebo tam nebyl

p.s. dík za přivítání

Odesláno

S tím vyndáváním opatrně, známý byl teď na technické a neprošel protože ho tam měl mít a neměl. A to to auto tak už koupil a jednou to prošlo při přepisu a teď ne. Musí to tam prý nechat dodělat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...