Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se nám opět blíží třetí čtvrtek v měsíci a to znamená, že příznivci našeho klubu se sejdou v restauraci u Lva dne 18. 3. 2010. Začátek cca od 17:00 hodin.

Prosím Koudaka aby zamluvil rezervačku.

Přeji všem hezký den

Odesláno

No Kouďáka jsem po 1/2 roce viděl minulej tejden v Blansku. Dá-li pánbůh, dostane se na net a zamluví to , pokud ne , budem sedět každej u jinýho stolu a psát si SMS ky :)

Za blanenské lvy asi nepočítejte s Peaveyem , který je bohužel na odpoledne, nicméně Vít Vřískot a Kobra dojedou. Za mladý nemluvím , ale určo taky budou celí nadržení. Jen nevím , kdo bude řídit (cestou zpátky). Tak se uvidíme asi za 331200 sekund - jééé , to vypadá vulgárně , teda 331200 vteřin.

Odesláno

uvidím jak mi to vyjde. Jako na potvoru, když dělám do dvou, tak je sraz v sedm a když jsem do půl šesté v práci, tak je sraz v pět :bacha:D

Odesláno

Tak zamluveno na 18tou.. Ale když někdo přijde dřív tak se nic neděje...Tak páááá a ve čtvrtek..

Odesláno

Tak a je po sraze. Účast byla - řekněmě obvyklá. Jídlo super. Někteří, co si ze začátku hráli na dietu a ostýchali se učinit objednávku, nejedli.

Dozvěděli jsme se akorát, že nejsme stálí zákazníci, že je pro nás kuchyně po 20:00 uzavřena. Příště si o tom prohovořím s stálým majitelem. U piva.

Nedojel Vřískot.

Jinak v klidu.

Jo a fotky sem nedám, nikdo si to nepřál.

Zdarec

KOBRA 205

[upravil dne 19/3/10 kobra]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...