Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kámoš má potíže se startováním.Nemůžem na to přijít.Když startuje tak mu to neudrží otáčky.Tak to musí držet v otáčjkách přes pedál.Mysleli jsme že padá tlak na přívodu paliva.Tak jsme vyměnili akumulátor tlaku.Nepomohlo to.Následovala výměna potenciometru a pak ještě nějaký el.součástky na obalu klapky.Taky bez výsledku.Když to trochu otáčky drží,tak né ty vysoký,ale necelejch 500 ot.

Je to 306 1,6 65kW stříkačka (BOSCH MOTRONIC nebo jak):(:(:(

Odesláno

Nazdárek. Dělá to jen za studena?

Když budu stručnej. Dělal jsem ted zákazníkovi obdobnej problém. Bylo to jen čidlo teploty chladící kap které dávalo pořád signál o teplotě 70 cels. Je to to nejjednodušší co můžeš otestovat. Pak napiš jak jsi dopadl. JIMA

Odesláno

me to dela to samy, dneska sem ho premlouval 5minut, nez se odracil chytnout mi, prvne to chytlo, ael neudrzelo to otacky, stejny problem, taky mam podezreni na teplotni cidlo, ale cekam, az mi prijde, tak uvidim, mam strach ze zimy, az budou mrazy, ze neodjedu....:(

[Editován dne 23/9/04 Marlin]

Odesláno
Napsán autorem dandandys

Teplotní čidlo. Jen nevím který to je. Mám tam 2 vedle sebe.Modrý konektor a zelený konektor. Jsou oba u termostatu.

Díky dandys:(:(

Sazim na zeleny ;)

Ale zas tak jistej si nejsem. Proste za tepla jedno odpoj a kdyz ti pri odpojeni daneho cidla prestane ukazovat budik, tak to druhy bude nejpravdepodobneji pro ECU.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...