Existujuci Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Caute pani,hodte sem niekto schemu na demontaz stredoveho plast.panela.stacilo by od popolnika do zadu.Kde su skrutky pripadne co kde treba vypacit atd. Potrebujem to dostat dole a pri montazi constructu mi to uz troska dodr..li tak chcem byt opatrny. Diki. [upravil dne 8/3/10 Existujuci] Citovat
shark734 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 skrutky su pod rucnou brzdou, ako je stojan na pohare-ten musis vypacit, a dalsie skrutka je v odkladacom priestore za rucnou(pod tou gumou)...este sa mi zda je treba povolit aj skrutky pod popolnikom.....predtym ako to budes davat dole odpoj konektor co ide k vypinacu airbagu spolujazdca a konektor el.zasuvky...kable su dlhsie tak by si sa tam mal v pohode dostat:papa Citovat
Existujuci Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 Původně zaslal: shark734 skrutky su pod rucnou brzdou, ako je stojan na pohare-ten musis vypacit, a dalsie skrutka je v odkladacom priestore za rucnou(pod tou gumou)...este sa mi zda je treba povolit aj skrutky pod popolnikom.....predtym ako to budes davat dole odpoj konektor co ide k vypinacu airbagu spolujazdca a konektor el.zasuvky...kable su dlhsie tak by si sa tam mal v pohode dostat:papa Diki za radu.To zvladnem. Uz aby prisla ta opierka,hned sa dam do toho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.