Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute pani,hodte sem niekto schemu na demontaz stredoveho plast.panela.stacilo by od popolnika do zadu.Kde su skrutky pripadne co kde treba vypacit atd. Potrebujem to dostat dole a pri montazi constructu mi to uz troska dodr..li tak chcem byt opatrny. Diki.

[upravil dne 8/3/10 Existujuci]

Odesláno

skrutky su pod rucnou brzdou, ako je stojan na pohare-ten musis vypacit, a dalsie skrutka je v odkladacom priestore za rucnou(pod tou gumou)...este sa mi zda je treba povolit aj skrutky pod popolnikom.....predtym ako to budes davat dole odpoj konektor co ide k vypinacu airbagu spolujazdca a konektor el.zasuvky...kable su dlhsie tak by si sa tam mal v pohode dostat:papa

Odesláno
Původně zaslal: shark734

skrutky su pod rucnou brzdou, ako je stojan na pohare-ten musis vypacit, a dalsie skrutka je v odkladacom priestore za rucnou(pod tou gumou)...este sa mi zda je treba povolit aj skrutky pod popolnikom.....predtym ako to budes davat dole odpoj konektor co ide k vypinacu airbagu spolujazdca a konektor el.zasuvky...kable su dlhsie tak by si sa tam mal v pohode dostat:papa

Diki za radu.To zvladnem. Uz aby prisla ta opierka,hned sa dam do toho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...