Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Diagnostika lexia


richmond

Recommended Posts

Ještě prosím znalé jednu radu ke zmíněnému párování klíče s dálkou (sorry za OT nechce se mi zbytečně zakládat další vlákno).

 

Když seženu stejnou elektroniku ze staršího klíče s dálkou (z jiného auta kde byl již napárován) půjde mi napárovat znovu s mým autem?

Objednal jsem elektroniku s Aliexpressu ale nechce se mi čekat, kdo ví jaká to taky bude kvalita. Mám totiž obal s vybroušeným klíčem tak bych ze staršího originálního klíče vzal jen elektroniku.

 

Děkuji za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Ahoj kluci, kamarád mě požádal, jestli bych mu nerozchodil čínskou lexii. Situace je taková, chce to na svojí 406 1.8i 2002 (tuším, kapždopádně po FL), přes interface checker vím, že je to Céčkovej kabel, potřeba instalovat na W10 64bit. Zkusil jsem přiloženou instalačku, nějaká 7.57 či co. Instaloval jsem, ale nejde se připojit na auto, vyberu model ukáže to jestli chci diagbox nebo peugeot planet. Po kliknutí na diagbox se nic neděje, po kliknutí na PP zadám VIN a DAM a pak nic. Tipuju, že jsem něco zkonil.

Takže otázka je, jak se diagboxu zbavit a nainstalovat tam verzi co bude chodit s Win 10 64bit, céčkovým kabelem a bude komunikovat s 406 FL?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj klucí, diagbox jsem nakonec snad úspěšně rozběhal. Problém je, že se nespojí s autem. Konektorem to není, WOW od Wurthu se na to připojí bezproblému.

Neví někdo co s tím může být? Je to P406 1.8 v béňu, po facelift.

Děkuji za každou radu, už jsem z toho bezradný... 😐

20201113_095733.thumb.jpg.2c6011b552eb974a644587fd0e0d9f1e.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 8. 11. 2020 at 17:00, VojtouNerCZ napsal:

@VojtouNerCZ tak jsem rozjel ten virtual, vše jede, ale diagbox po mě chce aktivaci. Problém je, že zatímco ve všech návodech jsou u té aktivace tři tlačítka, já tam mám jen dvě, chybí mi tam ta ruční aktivace a můžu dát pouze automatickou. A ta samozřejmě nejde, protože mám zakázanou síť. Nevíš co dělám blbě?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@VojtouNerCZ tak nakonec jsem to v tom virtuálu celé odinstaloval a znovu nainstaloval a už program jede správně. Pravděpodobně je problém v tom, že při změně HW to asi vyžaduje novou registraci licence a ta ruční registrace jde jen u nové instalace.

Jinak mám pár otázek:

Na kterou verzi se může bezpečně aktualizovat? Zatím jsem na 7.49 a nevím jestli je bezpečné jít dál

Může být na PC aktivovaný internet nebo je lepší ho nechat vypnutý? Některé funkce v diagboxu ho vyžadují, tak nevím 🤷‍♂️

Jak ověřím, že mi kabel funguje správně? A jak aktualizovat jeho FW? Nepovedlo se mi spojit ani se 406 ani se 407. Tohle mi píše ten Interface checker, takže kabel by měl být Céčko a asi komunikuje?

555350579_diagkabel.png.9d579276a4c128a6d2595b46771881f7.png

Můžu používat tu automatickou detekci vozidla? Přijde mi to že k tomu taky potřebuje taky internet. To mi taky neproběhlo správně.

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...