Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Diagnostika lexia


richmond

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

Tak už mám doma tu LEXI3 a za boha nemůžu udělat aktivaci diagbox, pořád to píše chyba 0 , po zadání toho klíče scary01, už nevím jak dál. Má tam vyskočit další tabulka, ale to se nekoná. Prostě chyba 0 a hotovo. Stroj jeden na W7 64bit.

Poradí někdo ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem zkoušel 508, diagbox funguje normálně, přenastavoval jsem na něm denní svícení, ale zkoušel jsem 406tku r.v 2002 a přes pp2000 počítač neodpověděl. Když se na to mrknete (někdo fundovaný), je kvalitní nebo nějaká šizená verze? všiml jsem si, že některá relátka jsou kapku vypouklá nahoru, ale jen decentně. 

WP_20190102_18_14_49_Pro.jpg

WP_20190102_18_15_51_Pro.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj @ladiss

v prosinci jsem tohle řešil tvá verze je ta osekaná. v příloze je obrázek FULL osazené: v červenem kruhu jsou rodily oproti tvé. Mám vyzkoušené že na starších vozidlech např 307,406 a C5 atd.. špatně funguji když nejsou uplně osazené ty hlavy.

upravene.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžeš rozebrat, co ti špatně fungovalo na "no full" Lexii v porovnání s "full chip"? Není to provokace, zajímalo by mě, čím se to opravdu liší. Ani zahraniční fora nedokázaly říct, kde je znát to ořezání. Udajne, ze osekana nedokaze nejak komunikovat s elektro a hybrid autama. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uprostřed změnu vidím, ale vpravo nahoře chybí co? ta moje ze začátku šlapala dobře, nic jsem na ní nedělal ani neopravoval. Zničeho nic přestala šlapat přes pp2000, zkoušel jsem víc starších aut.. googlil jsem i na francouzkých forech, měnili optočleny pokud jim nefungovala komunikace, ale většinou psali o komunikaci can, ne o van. Potřeboval bych někoho, kdo by zkusil moju diag na svůj pc a obráceně, případně kdo by věděl, která součástka řeší can komunikaci a která van( pokud to jde proměřit),  ale to asi neví nikdo.

Upraveno uživatelem Ladiss
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě že na "no full" blbne VAN komunikace na starších autech (sporadicky se připojuji vypadává komunikace a nebo to vůbec nepřečte , vyzkoušel jsem asi 6 různých verzí hlav a až FULL osazena jede spolehlivě). v tom horním rohu máš součástky navíc.

 

 

Upraveno uživatelem Chosse12
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak chyba 0, je nefunkční připojení, stačí povolit Wi-Fi (pozor bez připojení k internetu) a vše šlo jak po másle. Jen jsem to nedokázal za celý den, nikde najít a to jsem na google hledal celý den. Nejsem sám kdo se na té chybě zasekl, jen výsledek jsem nikde nenašel. Třeba to někomu pomůže do budoucna.  /// poradil mi zde uživatel Ferinko2

Upraveno uživatelem Votary.69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zdravim. Chtěl sem si nastavit zrcadkla zpětný. Bohužel mi vyhlasilo poruchu.Najde Vin a pak když dam kontrolu systému nebo jinou položku krom údržby tak vybehne hláška.

"Systém detekoval chybu komunikace mezi diagnostickym přístrojem a strojem. Potvrdit k dalšímu pokusu.

Lexie svítí. Zkoušel jsem restart komplet win 7 i diagboxu. Kontakt na OBD zasuvku i USB ale nic nepomohlo. Setkali ste se stim nekdo. Preinstalovat celý nebo jsem.nejak odpalil lexii?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...