Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Diagnostika lexia


richmond

Recommended Posts

Nainštalui si teamviewer12,potom mi zavolaj (číslo v profile),nainštalujem ti to na diaľku.

Alebo ešte skús....pred aktiváciou vypni cez "msconfig" všetky programy spúšťané po štarte,ktoré si diagbox nainštaloval (alebo kľudne všetko čo tam je).Reštartuj PC potom spusť znovu diagbox a aktivuj.

Bez názvu.png

Upraveno uživatelem ferinko2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám to nainštalované, aktivované, ovládač tiež, treba to inštalovať z dvd alebo pripojiť virtual mechaniku, čo som ja nemal. S autom sa to nespojilo. Spustil som diagbox ale keď ho dám vypnúť tak sa pýta či chcem vypnúť PP tak neviem. Tiež či som zadal správny typ motora ale ten nechcelo nikde pred tým. Spustil som aj PP ten chcel nejaký kód, na Citroen VIN plus kód čiže ďalej som sa nedostal.

Odoslané z Nexus 5 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako zistím v čom je problém ak sa jednotka nepripojí k autu ? Ako prvé má napadli kontakty, lexia ide pripojiť aj odpojiť pomerne zľahka v porovnaní z elm. Dajú sa premerat multimetrom ? Ak nič nezistim čo by ste poradili? Napadá ma ešte downgrade biosu alebo ako to nazvať v lexii a downgrade diagboxu.

Odoslané z Nexus 5 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z toho galimatiášu čo si tu popísal počnúc inštaláciou a diagnostikou auta som zmätený a neviem či je to dostačujúci výraz, takže ti nedokážem ani poradiť ,keďže neviem vlastne čo a ako robíš .Ale na jutube by si mohol nájsť nejaký postup ,čo sa týka práce s diagboxom. Základom je správny OS ,verzia diagboxu a samotný ovládač. Mno a potom to už ide samo ,vyberieš si auto ,potvrdíš VIN číslo ,ktorý si diagbox načíta sám a si dnu. Musíš sa iba vyhýbať on line pripojeniu a aktualizácii ,to je tak pre začiatok všetko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peugeot 406, 10 mesiac rok 2000, čiže po facelifte. Software už funguje, dia sa k ntb pripojí.Ale k autu sa nepripojí, OS je win7 32bit, dia je 7.01 čo bol k nej, upgrade som nerobil, v stredu budem mať čas sa s tým pohrať preto som sa pýtal čo mám eventuálne skúšať

:)

Odoslané z Nexus 5 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mám to :) dnes sa pripojila cez pp2000, cez citroen lexia len airbagy :) A hned mám 3 nové tazkosti. 1. nerozpozna SN jednotky aditiva, bola menená tak je asi novsia nez v lexii, skusim update na najvyssiu, dufam ze potom pojde. 2. dam zmazat chyba motora....napise nieco taketo...pamat popredajneho servisu je plna nie je mozne zapisovat. zmazat? potvrdim, chyba komunikace. 3. nikde som nenasiel ako nastavim vymenu FAP. Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak ti komunikuje s lexiou tak nemen nic. Neviem aku mas jednotku, tak mozem len tolkoto k tomu....s jeho pomocou si overis ci jednotka komunikuje a s aky ma FW. Taktiez si mozes nahrat novsi FW ale mne to nefunguje, zistil som ze FW sa meni podla verzie lexie. Zacal som na 7.02 a FW 4.2X, teraz mam 7.66 a FW sam od seba 4.3, najnovsi 4.3.4 sa mi manualne nenahral. Verzia FW 4.2 nebude komunikovat z lexiou 7.66 napriklad, potrebujes FW 4.3.2 aj ked sa udava 4.3.3 ale ja mam 4.3.2 a funguje :) Este k tej lexii ak by mal niekto problem ako ja. Lexia sa spusta s admin pravami ale pocas updatu sa to zmenilo a spustala sa bez nich a chcela overit licenciu cez internet, trapil som sa s tym dva dni kym som si to vsimol, staci spustit ako admin a ide krasne :)

 

Upraveno uživatelem Azza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím chlapaci, Mal by som dotaz ohladom lexie. Zaobstaral som si kable, CD 1ks kde je Lexia a PP2000, diagbox nieje. Zhanam niekoho kto by mi to cele rozchodil popripade skontoloval upravil ak to bude potrebne. Skratka niekto kto to cele nahodi aby to islo tak ako to ist ma. Kabel podla vsetkeho je B-ecko. Notas mam aj W7 ale 64bit a druhy XP tam je 32bit. Tam by som to prijal skor. Je tu niekto taky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na diagbox budeš potrebovať kábel typu C (ak sa nemýlim) ale ak to chceš používať na autá ktoré máš v popise tak ti v pohode stačí ten B-čkový s PP2000 pre Peugeot a Lexiu pre Citroen. Samozrejme inštalovať na noťas s XP, na tom CD-čku by mal byť aj návod na inštaláciu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem za odpovede a ponuky. Ak bude treba up na "C" verziu tak idem do toho. Ak nie tak nie. ferinko2 skúsili by  sme to cez ten teamviever. Ja to tam najprv upracem lebo som s tým už skúšal robiť niečo. Každopádne som zistil, že už nemám na to také nervy ako kedysi :-D a pri mojom krpatom synovi sa niekedy ani nedá. Je moc živý :-D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...