Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Diagnostika lexia


richmond

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

vi nekdo kde se da najit (jestli existuje) v pp2000 automaticke sklapeni zrcatek pri zamceni auta? Obcas se mi zavrou samy od sebe, ale neni to casto.

A dalsi otazka, od ktere verze firmawre v BSI jde zapnout zamykani za jizdy a vystrazne blinkry pri prudkem brzdeni.

Diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

AHoj kluci, přítulka mi koupila diagnostiku Planet a Lexia, HonzaZ dodal instalační CD, ze kterého jemu funguje bezchybně...nicméně když po instalaci kliknu na jakékoliv vozidlo, hodí mi to tuto hlášku: ERREUR DE CHARGEMENT DE CELLULE : erreur de chargement dans la cellule: Session=Portail SP=2 Line=3 Column=5 File=C:\\AWRoot\\dtrd\\tree\\script_vcistateaobt.s traitement de cellule impossible.

Netušíte, co to znamená a jak to zprovonit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, chci se zeptat na co dát pozor při koupi Peugeot Planet/Citroen Lexia? Dočetl jsem se že jsou různé verze. Co musí takový set diag obsahovat? Bude se to používat na modely Peu 206, 406, 307 a Cit C3 apod. na načítání závad a mazání a taky na nastavování různých funkcí, např. tempomat apod. Našel jsem něco na různých inzertních serverech za rozumnou cenu. Bude to mít kamarád, který je zaměřený na Vw Group, takže se s tím bude učit. Díky za postřehy a rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zdravím. Kúpil som si diagnostiku PP2000 na peugeot 307. Mám stále problém s komunikáciou medzi riadiacou jednotkou, nekomunikuje to. Skúšal som diagbox v 6.01(ta sa mi nedarí aktivovať, asi zlý patch). Verzia 5.02 sa mi podarila nainštalovať aj aktivovať ale nekomunikuje s RJ. Taktiež som skúšal inštalácie PP2000, aj tam vypisovalo, neúspešná komunikácia. V prevodníku cukalo nejaké relé ale komunikácia sa nenadviazala. Nevie mi niekto poradiť aká verzia PP2000 alebo diagboxu by mohla s vačšou pravdepodobnosťou komunikovať ? ak mal niekto v minulosti takýto problém. Snažil som sa ten problém najsť aj tu na foré, neuspel som. Dočítal som sa len že býva problém s verziou sw na peugeot 307, že je vhodné napružiť kontakty konektora OBD a iné nič. Ďakujem za pomoc a radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Většina problémů u 307 (případně 806) je s verzí SW. Bohužel se stává, že po instalací zcela nesouvisejícího SW to přestane chodit. Přitom s jinými auty to dál funguje. Od doby co mám W7 a čistou instalaci ve Virtubal Boxu s tím nemám problém.

Navím mám zkušenost, že po nstalaci to nechodí a po opětovné instalaci (aniž by se cokoliv změnilo nebo udělalo jinak) ano.

[upravil dne 17/12/13 19:35 od koblih69]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...