Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ukradli mi klíče a přišel jsem o dálku v klíči.

Rád bych se zeptal, zdalipak náhodou nemáte doma někde pohozenej infra přijímač na centrál i s ovládáním do klíče...?

Nebo kdybych sehnal jen klíč, dá se ten infra přijímač v autě (1994) nějak překódovat?

Odesláno

asi bych zainvestoval do univerzalniho radioveho ovladani, sezenes ho kolem 500Kc, daji se sehnat i vystrelovaci klice, budes mit 2ks ovladacu, daleko vetsi dosah, moznost zapojeni signalizace zamceni blinkry, zapojeni je jednoduche

Odesláno

Pokud mas jiz v aute jednotku centralniho zamku a ovladani vsech zamku tak pripojeni je na cca 20min a funguje. Jenom musis tahat kabely. Nic na tom neni.

Ale v tvym pripade bych asi odpojil infra snimac. Co kdyby ;)

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: jardamacik

to by slo??? ja mam totiz stejnej problem

Určite áno.

A nebude problém s jednotkou, že si nedokáže dekodovat signal z prijimace, kdyz napojis jen prijimac a ne celou jednotku k centralu?

Odesláno

Prečo by mal byť problém? Vyhodiť príjmač na infra a namiesto neho tam dať centrálu univerzálneho diaľkového. Stačí to iba prepojiť na pôvodné káble máš diaľkové.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Teď jsem prodal univerzální dálkáč z bejvalky. Měl jsem ho zapojenej místo origo infra. Byl to typ CZS01 a vešel se do stropu (po mírné úpravě plastů). Ze starýho infra jsem sundal konektor a napojil ho k univerzálu. Pokud se k tomu natahne dveřní kontakt tak to umí i samo zamknout do 30 s pokud odemkneš a neotevřeš dveře.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...