Grave Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Ukradli mi klíče a přišel jsem o dálku v klíči. Rád bych se zeptal, zdalipak náhodou nemáte doma někde pohozenej infra přijímač na centrál i s ovládáním do klíče...? Nebo kdybych sehnal jen klíč, dá se ten infra přijímač v autě (1994) nějak překódovat? Citovat
Ferry Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 asi bych zainvestoval do univerzalniho radioveho ovladani, sezenes ho kolem 500Kc, daji se sehnat i vystrelovaci klice, budes mit 2ks ovladacu, daleko vetsi dosah, moznost zapojeni signalizace zamceni blinkry, zapojeni je jednoduche Citovat
Grave Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 Ten vetsi dosah a signalizace zamceni blinkry me laka. Mohl bys mi dat, prosim, nejakej tip? Díky :-) Citovat
Jackman Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 koukni na aukro : http://aukro.cz/7748_alarmy_centralni_zamykani.html něco tam najdeš.... Citovat
jodua Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Pokud mas jiz v aute jednotku centralniho zamku a ovladani vsech zamku tak pripojeni je na cca 20min a funguje. Jenom musis tahat kabely. Nic na tom neni. Ale v tvym pripade bych asi odpojil infra snimac. Co kdyby Citovat
pastorek Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 alebo pôvodný infra príjmač nahradiť centrálou toho univerzálu.... Citovat
jardamacik Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 to by slo??? ja mam totiz stejnej problem Citovat
What the Hell... Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Nebo koupit alarm a odemykal pres nej,tak to mam ja a nemuzu si ho vynachvalit... Citovat
Grave Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 Na aukru je toho fakt hafec ... do toho jdu ... Citovat
pastorek Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Původně zaslal: jardamacik to by slo??? ja mam totiz stejnej problem Určite áno. Citovat
Jackman Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: jardamacik to by slo??? ja mam totiz stejnej problem Určite áno. A nebude problém s jednotkou, že si nedokáže dekodovat signal z prijimace, kdyz napojis jen prijimac a ne celou jednotku k centralu? Citovat
pastorek Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Prečo by mal byť problém? Vyhodiť príjmač na infra a namiesto neho tam dať centrálu univerzálneho diaľkového. Stačí to iba prepojiť na pôvodné káble máš diaľkové. Citovat
vildapl Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Teď jsem prodal univerzální dálkáč z bejvalky. Měl jsem ho zapojenej místo origo infra. Byl to typ CZS01 a vešel se do stropu (po mírné úpravě plastů). Ze starýho infra jsem sundal konektor a napojil ho k univerzálu. Pokud se k tomu natahne dveřní kontakt tak to umí i samo zamknout do 30 s pokud odemkneš a neotevřeš dveře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.