Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jedna pěkná 405


Jackman

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

Vsak ja jsem svoji kupoval v origo stavu s 96 000 km , to auto bylo jak nove predemnou byl majitel peogeot a pak Dodo a pak ja !! auto servisovane jenom v peugeotu nic lepsiho jsem nemohl mit!! Ja mam svoje auto porad seriove krom prednich svetel , kola neberu jako tuning- to je totiz zaklad

Nevim co se chces bavit o mojich kilometrech!!

[upravil dne 15/3/10 BiFF]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

biff tak dobre teda ja sa nehadam nema kazdy to stastie ze kupi tak dobre auto a za dobre prachy. ale musis uznat ze keby si to stastie nemal tak asi by si sa len pozeral bo ja co som chodil pozerat nejake T tak to bolo v takom stave az hroza, ale bol som aj u takych ze ked som sa pytal co by stal keby predaval tak mi na to odvetil ze to auto ma velku hodnotu pre neho tak ze nepredajne ale niet sa co cudovat ale aspon som kupil nejake diely.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni to Opel, je to Vauxhall :-D

Osobně nemam rád nějaké přeplácávání 405tek. Prostě je to nááádherný stylový auto, který je na zahájení výroby v duhé polovině 80 let hodně vzhledově nadčasový, tak o to se nám postarala italská Pininfarina, že... :-). Favorita ale taky navrhovali italové :-D. Trošku sem nepochopil Peugeot v tom, jak do toho mohli dávat tu 1,4 a 1,6. Tu 1,6 měl strejda, to auto prostě nejelo, nemůžu si pomoct, ale prostě když s tim chtěl ject nějak normálně, nebo do kopce, tak to musel furt točit, pak ta spotřeba vylezla na tolik, jako když ženete favorita 160 po dálnici. Měli sme SRI v new modelu, tomu opravdu stačilo jen trošičku na nájezdu na dálnici a už tam těch 130 bylo, chtěl bych vědět jakej brajgl udělá Mi16 bo opravdu raritní, zde již zmíněná T16. T16ku prostě chci už asi 5 let, to musí bejt neskutečná raketa. když sem se o otm poprvý dozvěděl (předtim sem věděl maximálně o Mi16x4), říkal sem, jó, dobrej vtip, 405ka benzín s turbem, to si to určitě někdo poplet... pak sem jednoho dne najel na seznam, dal vyhledat Peugeot 405, našel tam stránku s videama o autech a tam byla jakási 405 T16, která se bohužel už nedostala do skupiny B, protože byla již zrušená. Tak sem pustil to video, nemusím zde vykládat obsah :-), jen bych podotkl, že se mi strašně líbilo, jak si to Ari Vatanen pádí 220, kolem strmého srázu, jednou rukou řídí a druhou rukou si dělá clonu proti slunci, to sem naprosto nechápal :-D. Tak jsem zajel na youtube a dal do vyhledávače Peugeot 405 T16, našel jsem tam plno zajímavých videí a odkazů na stránek se sériovou 405 T16, když jsem na ně naklik, opravdu k mému šokujícímu zjištění Peugeot opravdu vyráběl sériově 405 T16, (např. T16 vs. Subaru impreza WRX STi, nebo upravenou T16ku od francouzské firmy ATD performance, kterou zde určitý okruh lidí určitě zná :-) ). Tak ještě bych si dovolil pár odkazů :-)

405 T16

http://405t16.free.fr - známý odkaz, vše o T16 ve francouzštině :-)

http://www.atdperformance.com/ - francouzi, kteří motorově tuní T16

a teď něco z youtube :-)

- škoda, že je to taková kvalita (Libor vs. 550 Maranello)

tady ještě něco v lepší kvalitce :-)

a tady se taky jistě někdo pozná :-)

a na závě, jak to může lítat :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...