Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Da se nak vyndat z narazniku to svetlo? Nak slabě mi sviti žarovka potřebuju to vyčistit:myslim

Nepiš se zapnutym Caps Lockem. Děkuji

[upravil dne 4/3/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

Pokud si dobře pamatuju tak na starým modelu ty krytky byli zvenku na jeden šroubek, u novýho modelu je to jen na vyklapnutí, taky sem si je čistil aby byli jako nový:D

Odesláno

Možná měli několik verzí uchycení :myslim , ale já mám Break 98\' a jsou tam jen plastové krytky nacvaknuté..... před týdnem jsem měnil žárovky ....

[upravil dne 6/3/10 Slayer]

Odesláno

presne tak.. na breaku 98 zadnej sroub nemam, nedavno jsem menil.. dyt i kdyz koupis original dil to cely svetylko v Peugeotu, tak to zadny sroubky ani dirky na ne nema. Takze byl to Salda-tuning :papa

Odesláno

Vyvrátit nebo potvrdit Šaldovu verzi může jen majitel breaka vyrobenýho do konce listopadu 1997. To uvádí servicebox jiný ref. číslo pro ono světýlko. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Benžíku, psal jsem že jsem to měl na old modelu, tudíž auto už nemám, viz podpis;)

Jinak bych to pochopitelně už dávno vyfotil:P

Tak to sorry. Šroubky taky nemam.

Odesláno

Jak psal Dave-k, do 1997 je v service boxu uvedeno pro krytku osvětlení jiné číslo, takže to co tam máš ty je už bez šroubku;) To stejný mám teď i já:D jen teda čistější:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...