vsmety Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Da se nak vyndat z narazniku to svetlo? Nak slabě mi sviti žarovka potřebuju to vyčistit:myslim Nepiš se zapnutym Caps Lockem. Děkuji [upravil dne 4/3/10 Radek Hurvajz] Citovat
LORD_mapiv Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 jojo jde... musíš opatrně vydloubnout ten průhlednej plast... bo takhle je to aspoň u starýho modelu, u novýho nevím... Citovat
Šalda Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Pokud si dobře pamatuju tak na starým modelu ty krytky byli zvenku na jeden šroubek, u novýho modelu je to jen na vyklapnutí, taky sem si je čistil aby byli jako nový Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Žádnej šroubek tam není, jen se to vypáčí opatrně šroubovákem, uvnitř je bezpaticová žárovka 5W [upravil dne 4/3/10 Radek Hurvajz] Citovat
LORD_mapiv Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 starej žádný šroubky nemá... není to tak dávno co jsem tam cpal diody... :-) Citovat
Šalda Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Sorry, nevšiml jsem si že má sedan;) Kombi old model šroubky má Citovat
Péťa Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Jaká deformace. Prostě normální člověk neuvažuje, že by mohlo být jiné auto než kombi Citovat
Šalda Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Jen si dělejte prdel;) Asi poprosím Kurta aby mě změnil nick na : \"Nepřítel sedanů\", stejně si mě takhle každej pamatuje víc:aut Citovat
MatrixChose Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Ještě jsem neviděl nic se šroubkama To byla Šaldo asi nějaká úprava Citovat
Šalda Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Matrixi, pochybuju že byla moje starší 406 nějaká předělávaná Zase tak blbej nejsu, to bych poznal;) Bylo to origo:mrk Citovat
Slayer Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Možná měli několik verzí uchycení , ale já mám Break 98\' a jsou tam jen plastové krytky nacvaknuté..... před týdnem jsem měnil žárovky .... [upravil dne 6/3/10 Slayer] Citovat
fifowole Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 presne tak.. na breaku 98 zadnej sroub nemam, nedavno jsem menil.. dyt i kdyz koupis original dil to cely svetylko v Peugeotu, tak to zadny sroubky ani dirky na ne nema. Takze byl to Salda-tuning Citovat
Dave_k Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Vyvrátit nebo potvrdit Šaldovu verzi může jen majitel breaka vyrobenýho do konce listopadu 1997. To uvádí servicebox jiný ref. číslo pro ono světýlko. Citovat
Šalda Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Přesně tak, ale i ten by mohl už mít novou krytku, to znamená jen na zacvaknutí Ale i tak díky Dejve, přece jen nějaká naděje je že mám pravdu:D Citovat
Benžík Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Saldo, vyfot ty sroubky, at vidime co tam mas. [upravil dne 8/3/10 Benžík] Citovat
Šalda Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Benžíku, psal jsem že jsem to měl na old modelu, tudíž auto už nemám, viz podpis;) Jinak bych to pochopitelně už dávno vyfotil:P Citovat
Benžík Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Původně zaslal: Šalda Benžíku, psal jsem že jsem to měl na old modelu, tudíž auto už nemám, viz podpis;) Jinak bych to pochopitelně už dávno vyfotil:P Tak to sorry. Šroubky taky nemam. Citovat
Šalda Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Jak psal Dave-k, do 1997 je v service boxu uvedeno pro krytku osvětlení jiné číslo, takže to co tam máš ty je už bez šroubku;) To stejný mám teď i já jen teda čistější Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.